Adevărul despre revenirea lui Vladimir Drăghia în Dominicană. Actorul a rupt tăcerea (exclusiv)

Adevărul despre revenirea lui Vladimir Drăghia în Dominicană. Actorul a rupt tăcerea (exclusiv)
Revine Vladimir Drăghia în Dominicană? Actorul a infirmat toate zvonurile. Ce pregătește, de fapt, pentru fanii săi.

Adevărul despre revenirea lui Vladimir Drăghia în Republica Dominicană. Cunoscut de public în mod special datorită participării la concursul Exatlon România, actorul infirmă toate zvonurile. Nu va prezenta nicio emisiune televizată. Într-adevăr, se implică în câteva proiecte noi, însă niciunul nu are de-a face cu Republica Dominicană.

Revine Vladimir Drăghia în Republica Dominicană?

Fost câștigător al emisiunii Exatlon România, Vladimir Drăghia rupe tăcerea. Toată lumea credea că actorul revine în Republica Dominicană. Numai că, de această dată, în postura de prezentator.

Potrivit informațiilor oferite pe surse, Vladimir Drăghia ar fi urmat să prezinte emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Colaborarea ar fi început în mod oficial în toamna acestui an. Nimic mai fals, susține actorul, amuzat de speculații.

„M-am amuzat fiindcă nu este nimic adevărat! Sau, mă rog, e doar parțial adevărată. În sensul că revin din toamnă pe micile ecrane, dar nu din postura de prezentator al vreunei emisiuni filmate în Republica Dominicană”, a declarat Vladimir Drăghia pentru Impact.ro.

Fostul câștigător al concursului Exatlon România a admis, în schimb, că va face parte dintr-un proiect de televiziune. Acesta va fi difuzat de către PRO TV, însă filmările au loc în totalitate în România.

Vladimir Drăghia va juca într-un nou serial de televiziune

Evitând să comenteze declarațiile sale potrivit cărora nu va mai da curs unor astfel de cereri de colaborare, Vladimir Drăghia a transmis:

„Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi. Ca atare, nu este vorba despre niciun fel de emisiune filmată în Republica Dominicană, oricum s-o fi numit ea, cel puțin cu mine ca prezentator.

E sigur o confuzie la mijloc, altfel nu-mi explic! Dar, da, voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, Clanul!”.

Singura dorință a actorului în această perioadă este să se focuseze pe filmările de la PRO TV. Nici proiectele de pe social-media nu le va da uitării. Vladimir Drăghia a lăsat de înțeles că are și alte câteva ținte personale, pe care nu vrea să le facă publice momentan.

Ce se mai știe în spațiul public este că actorul se pregătește din greu pentru competiția „Iron man”. Concursul este structurat în trei probe și solicită organismul extrem de mult astfel încât Vladimir Drăghia ia măsurile necesare din timp, cel mai probabil. Concursul implică o probă de înot, de 3,86 kilometri, una de alergare, de 42,1 kilometri ,și parcurgerea pe bicicletă a 180 de kilometri.