Câte mii de euro a cheltuit Carmen Șerban pentru a arăta mai bine: ”Am slăbit 15 kilograme”

Câte mii de euro a cheltuit Carmen Șerban pentru a arăta mai bine: ”Am slăbit 15 kilograme”
Cate mii de euro a cheltuit Carmen Serban pentru a arata mai bine

Este una dintre cele mai controversate cântărețe de muzică de petrecere din România, iar în ultimii ani a intrat în vizorul mass-media după ce și-a făcut trei operații estetice incredibile. Cum arată acum Carmen Șerban și cum a reușit să slăbească mai bine de 15 kilograme.

Ce avere a dat Carmen Șerban pe intervențiile estetice

Se spune că „buzunarul subțire cu cheltuială se ține”, iar Carmen Șerban este o mare fană a acestei zicale din străbuni. Celebra artistă de muzică de petrecere a cheltuit o mică avere în ultimii trei ani pentru a arăta impecabil astăzi.

Carmen Șerban susține că nu regretă absolut niciuna dintre cele trei intervenții chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani și este foarte mulțumită de felul în care arată în prezent. Mai mult de atât, la 50 de ani cântăreața pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice.

Controversata solistă are la activ trei operații estetice, una la bust și două la nivelul feței, de care este extrem de încântată. Intervențiile au avut loc la Timișoara, acolo unde artista a călcat pragul cabinetului unuia dintre cei mai buni medici esteticieni din țară.

Pentru că știe foarte bine că un artist trebuie să aibă mereu grijă de imaginea sa, Carmen Șerban nici nu s-a uitat la bani atunci când a trebuit să scoată o mică avere din buzunar pentru remodelarea sânilor, liftingul facial și micșorarea nasului. Pentru toate aceste operații estetice blondina a cheltuit 15.000 de euro.

„Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine”, a declarat artista Carmen Șerban, conform jurnaliștilor de la click.ro.

De ce nu se mai mută Carmen Șerban la Londra

Acum câteva luni, Carmen Șerban șoca românii când a făcut marele anunț conform căruia se pregătea să se stabilească definitiv în Marea Britanie. Artista și-a vândut apartamentul de lux din România pentru a-și cumpăra o casă la Londra, însă planurile i-au fost dejucate recent.

Din cauza pandemiei de coronavirus, piața imobiliară din Londra a fost sever afectată, iar Carmen Șerban nu a mai putut să-și procure, pentru moment, apartamentul mult visat.

Cu toate acestea, celebra cântăreață de manele susține că vânează prețurile și speră ca în iarna aceasta sau cel târziu în primăvara lui 2022 să se poată muta pe tărâm englez.

„Momentan nu o să merg la Londra decât ocazional până când îmi găsesc o locuință. Acolo nu se cumpără așa ușor o locuință, sunt mai îngreunate procedurile de vizionare. Momentan, aștept cum va fi piața și voi vedea prin iarnă sau primăvară. Am vândut unul dintre apartament ca să am un buget de început, că acolo e totul al dublu sau triplu.

Oricum, acolo casele nu se iau cu banii jos, se aduce un aport financiar, după care se merge în sistem de rate. Nu caut nici teren, ncii casă, caut doar un apartament, tocmai pentru că nu vreau să mă mut definitiv acolo.

Caut un apartament cu două sau trei camere pentru că peste nu mă încadrez la buget. Nu mă interesează să fac o investiție așa mare în Londra, mai bine fac în România”, a declarat cântăreața Carmen Șerban la Antena Stars.

Urmăriți Playtech.ro și pe