Câte mii de dolari câștigă Delia pe Youtube, de fapt. Contul ei o umple de bani

Câte mii de dolari câștigă Delia pe Youtube, de fapt. Contul ei o umple de bani
Cati bani castiga Delia pe luna din Youtube

Delia nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, întrucât este una dintre cele mai titrate, apreciate și celebre artiste din România. Ce venituri substanțiale are cântăreața din social media.

Ce avere câștigă Delia doar din Youtube

Are o voce inconfundabilă, milioane de fani în toate colțurile țării, este vedetă Antena 1 de aproape o decadă și este jurată la iUmor și X Factor. Soția lui Răzvan Munteanu este prezentă pe toate rețelele de socializare, acolo unde și-a creat o comunitate unită de fani, care-i urmăresc fiecare pas.

Pe Facebook, Instagram și TikTok urmăritorii Deliei pot vedea clipuri muzicale, momente de la filmări precum și mici pastile din viața ei de zi cu zi, iar aici includem și fascinantele fotografii pe care blondina le postează din vacanțele ei exotice, artista fiind o mare împătimită a călătoriilor.

Fiind una dintre artistele preferate ale românilor de pretutindeni, veniturile Deliei nu lasă deloc de dorit. Doar din Youtube, jurata X Factor România face o avere. Potrivit datelor de pe platforma socialblade.com, contul oficial de Youtube al Deliei a fost deschis în anul 2011 și numără peste 540 de mii de abonați.

Videoclipurile ei muzicale sunt urmărite de milioane și zeci de milioane de români, ceea ce ridică suma veniturilor sale de pe celebra platformă socială unde între 1.600 și 25.600 de dolari pe lună. De asemenea, Delia este una dintre cel mai bine plătite artiste din România.

Tarifele ei nu sunt ușor de trecut cu vederea, iar pentru o sumă cuprinsă între 15.000 și 19.000 de euro, Delia oferă cel mai tare spectacol, un eveniment la rang înalt, așa cum și-a obișnuit fanii de 20 de ani de când este pe scenă, conform surselor Playtech.

Atunci când evenimentul implică deplasarea în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să îi asigure Deliei și echipei sale cazare la un hotel de 4 stele, mai exact 5-6 camere duble și 3 single, plus masa pentru 11-13 persoane. Iar pentru un show precum „Acadelia”, cu 28 de colaboratori, ea cere 29.000 de euro, plus TVA, pentru 70 de minute de recital.

Ce tarife au jurații X Factor România

Nici ceilalți colegi ai săi de la X Factor România nu sunt mai prejos. Loredana Groza cere între 11.000 și 15.000 de euro plus TVA la spectacole, având și ea o echipă destul de mare, 24 de persoane în stafful personal. Loredana Groza solicită, în turnee, camere la hoteluri de patru stele, adică o suită, 6 single și 8 duble, cu mic dejun inclus. Are 24 de persoane în staff.

Și Ștefan Bănică cere 11.000 de euro pe un recital de zile mari, având și el o echipă de 20 de oameni alături de care își onorează spectacolele din țară. La spectacolele susținute în afara Bucureștiului, el cere 1,5 euro pe kilometru, pentru transport, 10 camere duble, și un apartament, la hoteluri de 4 stele, plus masă pentru 21 de persoane.

Artistul Florin Ristei are cel mai accesibil tarif dintre toți 4. Juratul X Factor România cere 1.800 de euro pentru un concert de 60 de minute, 2.200 de euro pentru Balul Bobocilor, iar în mall-uri 3.500 de euro. La petrecerile corporatiste are tarife cuprinse între 4.000 și 5.000 de euro, iar în turnee, Florin Ristei merge cu o echipă formată din 10 persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI