Câte job-uri are Liviu Vârciu și câți bani câștigă lunar. Vedeta Antena 1 a încheiat numeroase contracte

Autor: Chivu Ana - 13:01, 09 aug. 2019
Ce job-uri a avut Liviu Vârciu și cât câștigă acesta lunar?

Liviu Vârciu muncește din greu pentru fetele sale, astfel că și-a luat mai multe servicii pentru a le putea face poftele. De asemenea, și-a deschis și o afacere, pe lângă diversele apariții și evenimente mondene din care câștigă ceva, pe lângă avantajele imaginii.

Liviu Vârciu, 9 servicii și o afacere!

Liviu Vârciu are nu mai puțin de 9 servicii, conform cick.ro! Cunoscuta vedetă face tot ce este posibil pentru ca fetelor lui să nu le lipsească nimic. După ce a devenit extrem de cunoscut datorită perioadei de glorie a trupei L.A în care a activat, s-a reorientat către televiziune. Liviu Vârciu are 38 de ani și lucrează în prezent la mai multe proiecte pentru fetele sale: Carmina, în vârstă de 17 ani și Anastasia Maria, în vârstă de 2 ani. Artistul a filmat deja două show-uri la Antena 1, urmând ca al treilea să-și facă apariția.

Primul este Te cunosc de undeva, unde participă pentru a patra oară, cel de-al doilea este Poftiți pe la noi! Poftiți la joc!, filmat în această vară. În toamna lui 2019 ar putea să plece la show-ul Asia Express alături de aceeași echipă, în al treilea sezon, iar în afara proiectelor, solistul mai urcă și pe scenele din România în diverse proiecte. De asemenea, Liviu Vârciu a făcut parte din distribuția serialului Fructul Oprit, producție care s-a terminat momentan, dar rămâne în sfera artei pentru că este producător și scenarist pentru pelicula Zăpadă, ceai și dragoste. Ultima provocare pentru acesta a fost în zona modelling-ului. Vârciu, alături de alte vedete, mai este și model pentru o firmă de haine. Ultima, dar nu cea din urmă este afacerea pe care și-a deschis-o, o crescătorie de prepelițe în care a investit în jur de 500 de euro pentru început. Cu toate astea, nu are de ce să se plângă, pentru că mii de euro îi intră în conturi datorită proiectelor și imaginii sale deja destul de importante pentru care oamenii plătesc în plus.

Liviu Vârciu muncește din greu pentru a le face poftele fetelor sale
Liviu Vârciu muncește din greu pentru a le face poftele fetelor sale

Vârciu, datorii cu carul

Este deja bine cunoscut faptul că Liviu Vârciu s-a încumetat să împrumute bani. Totul s-a întâmplat pentru ca vedeta să-și poată termina vila din Băneasa pe care începea cu ani în urmă să o construiască. Acesta a decis să împrumute o sumă destul de importantă de la cineva la care ține foarte mult, la Nea Marin.

„Liviu se blocase cu banii şi mi-a zis «tăticuţule, ajută-mă! Dă-mi şi mie 25-30.000 € ca să termin casa». Şi l-am ajutat, ce să fac. Eu i-am zis să facem testul ADN, că oricum îl consider ca şi copilul meu”
Nea’ Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI