03 aug. 2019 | 10:43

Câte fete au căzut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dincă

Știri generale
Câte fete au căzut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dincă
Anchetatorii suspectează că ar putea fi vorba de mult mai multe victime decât s-a crezut inițial și toate să aibă legătură cu Gheorghe Dincă

Anchetatorii informează presa că au început să elucideze crimele din Caracal. Pe măsură ce se adâncesc în acest caz, descoperă că ar putea fi vorba de mult mai multe victime decât s-a crezut inițial. Până acum, se știe că trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dincă este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN au confirmat că fragmentele osoase găsite în casa lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu. Informația a fost confirmată și de unchiul acesteia.

Cine sunt cele trei fete despre care anchetatorii sunt siguri că au fost ucise în Caracal

Câte fete au căzut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dincă

Se știe aproape sigur că trei fete au fost ucise

Alexandra Măceșanu este prima pe listă, dar nu și prima victimă a criminalului din Caracal. ADN-ul fetei de 15 ani a fost găsit în fragmentele osoase găsite pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Problema este că au fost găsite mai multe probe biologice, iar în urma testelor, s-a constatat că unele dintre ele aparțin și altor două fete care, de asemenea, au fost ucise.

Cea de-a doua fată pe care autoritățile o cred cu siguranță moartă este Luiza, care avea 18 ani și care a dispărut în urmă cu trei luni. Dincă a fost, însă, audiat și cu privire la o a treia victimă, evident, tot de sex feminin. Este vorba despre Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani. și ea dată dispărută în 2015 și care a fost găsită moartă într-un parc din Craiova. Fata a fost găsită decapitată, iar anchetatorii au constatat că a fost violată și jefuită.

Acum, ziare.com precizează că surse apropiate anchetei spun că există indicii potrivit cărora încă 20 de dispariții ar putea avea legătură cu Dincă.

Crimele din Caracal: „Alexandra este confirmată decedată”

Așadar, primele rezultate ale testelor ADN confirmă că Alexandra este decedată. Informația a fost făcută publică și de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani și șeful ONG-ului Coaliția Națională pentru Modernizarea României:

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a declarat unchiul Alexandrei, vineri seara, 2 august, la Antena 3.

El a informat tragicul rezultat și pe pagina sa de Facebook:

„Oameni buni ai acestei țări care ne-ați fost alături. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu. Am eșuat. Nu am reușit să salvez viața acestui minunat copil. Dacă aș fi aflat cu câteva ore mai devreme, măcar de ora 21:00 joi…. Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIȚIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ține de mine. Și voi răscoli tot acest sistem cu orice preț.”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro