12 aug. 2020 | 13:03

Câte femei există în viața lui George Burcea. Actorul a spus tot adevărul

Știri generale
Câte femei există în viața lui George Burcea. Actorul a spus tot adevărul
George Burcea, lovitură din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din carieră

După despărţirea de Andreea Bălan, George Burcea a evitat să vorbească despre viaţa personală. De curând, însă, actorul a dezvăluit lucruri inedite despre ce se întâmplă dincolo de scenă.

George Burcea, dezvăluiri fără perdea despre viaţa personală

Despărţirea dintre George Burcea şi Andreea Bălan a fost un şoc pentru toată lumea, cei doi fiind consideraţi unul dintre cele mai sudate şi frumoase cupluri din showbizul românesc. Dacă în timpul mariajului, actorul nu s-a sfiit să arate tuturor detalii din viaţa personală, după separare lucrurile s-au schimbat total. Acesta a evitat chiar să posteze pe conturile de socializare fotografii în afară de cele legate de muncă sau fetiţele sale, Ella şi Clara.

De curând, Burcea a fost întrebat, în cadrul unul interviu, dacă există vreo femeie în viaţa lui, dat fiind că Andreea iubeşte deja un alt bărbat.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protecţie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a născut și a avut grijă de mine. Pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Am două fetițe care vor deveni femei. Iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul, conform Unica.

Câte femei există în viața lui George Burcea. Actorul a spus tot adevărul

Câte femei există în viața lui George Burcea. Actorul a spus tot adevărul

George Burcea, despre despărţirea de Andreea Bălan

Aşa cum era de aşteptat, fostul soţ al Andreei Bălan a fost întrebat cum se simte după despărţire. Acesta a răspuns sincer că a preferat să se concentreze pe binele fetelor sale şi pe teatru, lăsând presa de scandal să scrie vrute şi nevrute.

”În România ești un subiect fierbinte doar atunci când te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțn spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal. Iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătoşi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Fermă. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a mai spus el.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI: O să fie rău
Capital.ro
Avertizare meteo cod galben de vijelii și ploi în noaptea de Înviere. Lista județelor și localităților afectate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro