George Burcea, lovitura finală pentru Andreea Bălan! În ce emisiune va apărea la PRO TV

George Burcea, lovitura finală pentru Andreea Bălan! În ce emisiune va apărea la PRO TV

În curând, la PRO TV va începe un nou show plin de provăcări, care mai de care, mai grele, pentru trei vedete. ”Ferma” este provocarea asumată, dar să fie tot ceea ce urmează exact așa cum se așteptau? Aflăm, în curând, într-un nou sezon.

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei au acceptat provocarea Fermei

Un sezon mai puternic, mai dur si mai complicat. Un an in care lupta dintre oraseni si sateni va avea un singur castigator. 2 cantarete si 2 actori vor renunta la confortul resimtit pe scena, printre cei care ii asculta si vor lupta pentru a demonstra ca sunt cei mai buni si ca merita titlul de Fermierul anului.

Deciși să depășească orice provocare

 La începutul carierei, le spunea fanilor ”Nu mă uita”, iar melodia ei devenea unul dintre cele mai cunoscute hituri românești. Astăzi, cariera ei a depășit granițele țării, iar ea a demonstrat că poate îmbina, cu succes, rolul de cântăreață cu cele de mamă, sportivă și femeie de afaceri. Orășeancă convinsă, Anda Adam își dorește să le arate tuturor că ”poate fata”.

Anda Adam: ”Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport și stilul de viață sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

Actor, tătic, om. Așa s-ar descrie, pe scurt, George Burcea. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru și a știut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a învățat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experiența de viață îl va ajuta în fermă și îi va da puterea să fie un sătean victorios.

George Burcea: ”Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

George Burcea, lovitura finală pentru Andreea Bălan! În ce emisiune va apărea la PRO TV
George Burcea, lovitura finală pentru Andreea Bălan! În ce emisiune va apărea la PRO TV

 Paul Diaconescu: ”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. :(”

”Bună, ce faci?” nu este doar întrebarea pe care am vrea să i-o adresăm înainte de intrarea în Ferma, ci și numele filmului în care a avut primul lui rol major. Paul a știut că scena este pasiunea lui, încă din clasa a X-a, așa că și-a urmat visul cu fiecare activitate în care s-a implicat. Sociabil și dornic să fie mereu înconjurat de prieteni, a ales viața urbană, iar în Ferma, vrea să fie orășeanul care duce la capăt orice activitate.

Ana Maria Ababei: Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.”

 Autentică și tradițională, este săteanca convinsă. Și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” și să se distreze alături de ea. Aceeași stare de spirit vrea să o transmită și în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată și că poate avansa în luptă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI