Câte dulciuri mănâncă Amalia Năstase, după ce a slăbit. Nu face sport, dar merge mult pe jos

Autor: Andrei Simion - 12:36, 18 oct. 2019
Amalia Năstase, despre cum reușește să se mențină, după ce a slăbit 30 de kilograme

Amalia Năstase și-a schimbat viața de curând. Aceasta a pus câteva kilograme bune după a treia sarcină, dar cu toate astea nu a simțit chiar atunci momentul pentru a slăbi. Cum reușește să se mențină acum, de când a revenit la silueta care a consacrat-o?

Cum se menține Amalia Năstase, după ce a reuțit să slăbească?

Amalia a reușit să dea 30 de kilograme jos, după ce a acumulat ceva surplus după a treia sarcină. Vedeta a recunoscut că atunci nu se simțea rău în pielea sa și că se accepta și se iubea chiar și fără silueta de viespe pe care a deținut-o dintotdeauna. Mai târziu, Amalia a început să resimtă oboseala și chinul de a purta cu ea atâtea kilograme, așa că a decis să-și schimbe viața și să slăbească. Din păcate, nu poate face spor pentru că are probleme cu picioarele, dar a reușit să găsească o soluție și pentru acest lucru. Amalia a spus tot în emisiunea Vorbește Lumea.

„Nu pot sa alerg că am probleme cu picioarele. Dar fac câteva ture de parc mergând repede. În mod normal, trebuie să faci sport. Nu mănânc dulciuri, mănânc multe fructe. Dacă e, la o zi de naștere, mănânc așa o felie de tort, dar numai dacă simt nevoia, dacă, nu, pot sta și fără ele. Acum, cred că mâncam o treime din cât mâncam înainte”
Amalia Năstase

Cum se menține Amalia Năstase, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme
Cum se menține Amalia Năstase, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme

Cum arată meniul ei?

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea”
Amalia Năstase

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI