Câte divorțuri are Ilie Năstase, în total. Ce le-a făcut fostelor sale soții de l-au părăsit

Câte divorțuri are Ilie Năstase, în total. Ce le-a făcut fostelor sale soții de l-au părăsit
Câte divorțuri are la activ Ilie Năstase și ce s-a întâmplat în căsniciile sale?

Ilie Năstase a trecut prin multe în sectorul dragostei. Acesta a iubit cu năbădăi toată viața, iar scandalul și controversele au făcut casă bună lângă el pe tot parcursul anilor. Câte divorțuri are la activ și ce le-a făcut fostelor partenere?

Divorțuri și probleme în dragoste. Ilie Năstase, destinat nefericirii

Ilie Năstase a ajuns în același punct pe care fanii nu au vrut să-l mai vadă. Acesta se află din nou la începutul unui alt divorț scandalos. Vestea că fostul sportiv și Ioana Simion se despart nu a șocat pe multă lume, dat fiind episodul violent care i-a adus departe unul de celălalt.

Din păcate, visul lor de a avea un copil s-a dus pe apa sâmbetei, iar liniștea nu-i înconjoară nici în cazul ultimelor discuții, pentru că divorțul nu are loc la notar, ci în judecată. Celebrul tenismen a trecut de mai multe ori prin ipostaze asemănătoare, dar motivele separării au fost altele de fiecare dată.

Detalii din căsătoriile fostului sportiv

– Relația cu Dominique Grazia
Prima căsătorie a sportivului a avut loc în anul 1972, pe vremea când bărbatul avea doar 26 de ani. Din relația cu prima sa soție a rezultat o fată pe nume Nathalia. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după 10 ani de iubire, în 1982.

-Relația cu Adelaide Alexandra King
A doua căsătorie a fost cea cu celebra actiță, cunoscută în Statele Unite ale Americii. Cei doi nu au împreună copii biologici, dar au înfiat două suflete, pe Nicholas și Charlotte. Povestea lor a durat din anul 1984 până în anul 2002.

-Relația cu Amalia Teodorescu
Cea mai liniștită despărțire a fost de Amalia, femeia care i-a dăruit două fiice. Aceștia s-au îndrăgostit nebunește și au decis să facă pasul cel mare în anul 2004, cu toate că lumea discuta aspru despre diferența de 29 de ani dintre ei. Din păcate, au divorțat șase ani mai târziu, dar au rămas în relații foarte bune. Se pare că lipsa comunicării a dus la despărțire.

-Relația cu Brigitte Pastramă
Unul din cele mai controversate divorțuri din lumea mondenă a fost clar cel al lor. Aceștia au fost căsătoriți doar cinci ani, din 2013 până în 2018. Fosta soție a tenismenului a susținut că ar fi fost înlelată în repetate rânduri și că bărbatul s-ar fi purtat urât cu ea.

„S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine. Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

-Relația cu Ioana Simion
Toată lumea credea că aceasta va fi ultima relație și ultimul mariaj al fostului sportiv, dar fiind faptul că Ioana nu făcea parte din lumea showbiz-ului și își dorea intimitate pentru a se bucura de povestea ei de dragoste. Din păcate, episodul violent din ianuarie a lui 2021 a fost cel care ar fi zguduit mariajul. Bruneta l-a acuzat pe partenerul ei că a agresat-o.

„Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. (…) E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine”, a mărturisit aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI