Câte autovehicule electrice și electrificate s-au vândut în 2021. Andrei Iacob, CEO Trust Motors a făcut anunțul

Câte autovehicule electrice și electrificate s-au vândut în 2021. Andrei Iacob, CEO Trust Motors a făcut anunțul
Numărul autovehiculelor electrice și electrificate vândute în 2021

Care a fost numărul de autovehicule electrice și electrificate care au fost vândute în anul 2021? CE-Oul Trust Motors a făcut anunțul. Ce arată cifrele și câți oameni și-au achiziționat noi automobile în anul trecut?

Autovehicule electrice și electrificate vândute în 2021

Andrei Iacob, CEO Trust Motors, a adus în prim-plan numărul autovehiculelor electrice și electrificate care au fost vândute în 2021. Industria auto la nivel global a fost puternic afectată de pandemia de COVID-19. De asemenea, sincope au apărut și din cauza crizei generale de lipsa componentelor.

Mai mult decât atât, activitatea producătorilor auto și a importatorilor prezenți în România a fost și ea perturbată. Cu toate astea, există companii care au avut și motive de bucurie în anul 2021 care a adus un plus în vânzări.

Au fost publicate datele care arată vânzările totale de autoriurisme noi pe piața din România în anul trecut care să ateste acest lucru. CEO-ul Trust Motors a venit cu mai multe detalii în acest sens și a mărturisit și care sunt perspectivele pentru anul în curs.

Trust Motors SRL este importator în România pentru mărcile Peugeot, Citroen, DS și Opel. Compania are o expertiză de 29 de ani în vânzări și service și o cifră de peste 130.000 de vehicule vândute. Andrei Iacob susține că este mulțumit de cifrele de vânzări înregistrate anul trecut și mai subliniază că industria auto și-a revenit mai rapid decât previziunile inițiale, din perspectiva sa.

” Chiar si în contextul actual…”

„În opinia mea, industria auto şi-a revenit mai repede decât previziunile iniţiale după blocajul produs de pandemia de COVID-19 în 2020 în întreaga lume. Pentru noi, vânzările sunt în creştere faţă de anul trecut, iar cererea rămâne ridicată. Chiar si în contextul actual marca Peugeot a înregistrat o creștere în vânzări de 20%, iar marca Citroen de 32%.

Pentru Marca Opel, recent intrata in portofoliul Trust Motors, avem perspective bune iar anul urmator eforturile noastre se for concentra pe conștientizarea noii pozitionari a marcii, promovarea noilor modele, cresterea notorietatii brandului, recâștigarea relevanței locale a mărcii și a valorilor acesteia”, a declarat CEO Trust Motors, conform impact.ro.

De asemenea, acesta a mai adăugat și că autovehiculele electrice și electrificate reprezintă un procent mediu de 3% din vânzarile anului 2021. Mai mult decât atât, el este de părere că în 2022 trendul ascendent va continua pentru că mărcile în cauză au o gamă variată de astfel de modele.

„Vânzările pentru toate cele patru mărci ce se află în portofoliul Trust Motors – Peugeot, Citroën, DS, Opel – autovehiculele electrice și electrificate reprezintă un procent mediu de 3% din vânzarile anului 2021.

Cred cu tărie că în 2022 vom continua trendul ascendent doarece toate mărcile noastre au o gamă variata de modele electrice și electrificate si urmează să lansam și altele noi. Iar piața din România este în plină evoluție”, a susținut Andrei Iacob.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI