Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară, la 47 de ani. Fostul concurent de la Ferma e în culmea fericirii

Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară, la 47 de ani. Fostul concurent de la Ferma e în culmea fericirii
Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară, la 47 de ani

Cătălin Zmărăndescu va deveni tată pentru a patra oară, la 47 de ani. Fostul concurent de la ”Ferma vedetelor” mai are doi copii din prima căsnicie, cu actuala având numai o fetiță, Matilda.

Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară

Fostul luptător Cătălin Zmărăndescu va fi tată pentru a patra oară, soția sa, Luiza, fiind din nou însărcinată. Minunea sa se va naște la finalul acestei veri. Cei doi nu știu sexul bebelușului, însă își doreau foarte mult încă un copil, care, din dorința lui Zmărăndescu, să fie tot o fetiță. Sportivul mai are doi copii mari, Alexandra și Mihai, din prima căsnicie, iar cu actuala soție are o pe Matilda Victoria, în vârstă de 1 an și 8 luni. Așadar, pentru ei nu s-a încheiat bine perioada cu schimbatul scutecelor, că vine o următoarea.

Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară, la 47 de ani. Fostul concurent de la Ferma e în culmea fericirii
Matilda, Luiza și Zmărăndescu

„Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat. Luiza este însărcinată în trei luni, iar la începutul lunii septembrie va naște. Diferența de vârstă dintre Matilda și surioara sau frățiorul ei va fi foarte mică, doi ani și vreo trei luni, așa că e bine, vor crește și se vor juca împreună”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Click.

”Nu suportă mirosurile și vomită foarte des, are și pofte ciudate”

Pentru moment, sexul bebelușului trebuie așteptat, dar celebrul luptător speră să fie tot o fetiță. Până când va fi dat verdictul, Zmărăndescu declară că are de dus ”lupte” cu poftele ciudate ale soției sale.

„Eu îmi doresc fetiță, pentru că sunt mai deosebite, băieții pleacă, nu sunt lângă tine, fetele sunt mai lipicioase. Soția cred că vrea băiat, cel puțin, așa se exprimă. Soacra a zis că vom avea tot fată. Până la urmă important este să fie sănătos. Luiza are niște pofte ciudate. În afara faptul că nu suportă mirosurile și vomită foarte des, are pofte foarte ciudate. M-a nenorocit, ieri a avut poftă de ardei iute, acum două zile voia caramele, ce să fac, am căutat prin tot orașul caramele. Bine că nu are pofte din astea, mai un Rolex, mai un Mercedes”, a povestit, amuzat, fostul luptător.