S-a aflat cine ar câștiga Ferma de la Pro TV. Cine ar pleca acasă cu marele premiu de 50.000 de euro

S-a aflat cine ar câștiga Ferma de la Pro TV. Cine ar pleca acasă cu marele premiu de 50.000 de euro
Ferma. Un nou început / Foto: Pro TV

Ferma e emisiune care rupe audiențele în această jumătate de an. Pro TV a dat lovitura cu acest concept și acum e și un posibil câștigător.

Ferma. Un nou început e emisiunea creată de Pro TV pentru 2019. A debutat în ianuarie și are câteva nume grele printre concurenți. Premiul cel mare este de 50.000 de euro și acum a fost divulgat numele câștigătorului.

Favoritul să câștige la Ferma a fost Cătălin Moroșanu, supranumit și „Moartea din Carpați”. Era prognozat un duel al lui Moroșanu cu Cătălin Zmărăndescu. Dar lucrurile s-au schimbat, după cum au declarat surse apropiate emisiunii.

Cu cine ar ajunge la duel Cătălin Moroșanu la Ferma?

Potrivit unor informații neoficiale și neconfirmate de Pro TV, Moroșanu ar ajunge în finala emisiunii Ferma cu Marius Crăciun.

De unde se știu acest lucruri? Ei bine, pentru că Ferma este o emisiune ale cărei filmări s-au încheiat. Acum, televiziunea difuzează înregistrare cu înregistrare, per ediție. Totodată, participanții de la Ferma au semnat contracte care îi obligă să nu spună nimic din ce s-a întâmplat. Astfel, surpriza e mai mare pentru fanii Ferma.

Cine e Marius Crăciun? A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, și este membru al echipei naționale olimpice la judo. Până la emisiunea de acum, el a mai ajuns și în finala show-ului Ninja Warrior România.

Ce s-ar întâmpla în finala de la Ferma?

Cum ziceam mai sus, Moroșanu și Crăciun ar ajunge în finală. Surpriza e că acolo ar ieși câștigător Marius Crăciun, după cum notează Cancan.ro. El în sine reprezintă o poveste dramatică.

Marius Craciun - Ferma 2019 Pro TV
Marius Crăciun, Foto: Pro TV

Tatăl lui a fost diagnosticat de medici cu Alzheimer. Asta îl face ca, de multe ori, să nu-și recunoască propriul fiu. Mama sa este singura persoană cu care se sfătuiște acum. „Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă”, a declarat acesta înainte de a intra la Ferma.

Despre situația familiei sale, el a mai spus că s-a lovit de multe greutăți în viață. „Când eram copil aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă. Dacă nu, eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. […] Vreau să câștig și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, a mai spus acesta.

Urmăriți Playtech.ro și pe