Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie, la cuțite la Survivor 2022: ”Nu ne cunoașteți viața.” / ”Foarte inteligentă!”

Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie, la cuțite la Survivor 2022: ”Nu ne cunoașteți viața.” / ”Foarte inteligentă!”
Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie, la cuțite la Survivor 2022:

Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie au fost a cuțite la Survivor 2022. Ei și-au aruncat replici acide unul altuia. Totul s-a întâmplat la Consiliul de eliminare, în timp ce Cătălin Zmărăndescu a povestit cât de greu îi este, dar și ce rușine simte pentru faptul că echipa sa trebuie să înfrunte mereu pierderi.

Cătălin Zmărăndescu și Ana Dobrovie, la cuțite la Survivor 2022

Nici în ediția de marți 25 ianuarie 2022, echipa Faimoșilor nu a reușit să se impună în fața Războinicilor, pierzând cu scorul de 10:5 în fața Războinicilor, în jocul pentru recompensă. În timp ce Cătălin Zmărăndescu și-a exprimat suferința și rușinea îndurate, Ana Dobrovie, de la echipa Războinicilor a izbucnit în râs. Acesta i-a văzut reacția și a ținut să îi dea o replică. Nici Ana nu s-a lăsat, iar dialogul dintre ei s-a încheiat cu o jignire din partea Faimosului, la adresa ei.

„Râzi? Crezi că e de râs? Ce ai făcut în viața ta ca să fii mândră? De câte ori a cântat imnul pentru tine? Felicitări ca ați câștigat, dar nu râde. Se întoarce roata” , i-a zis Cătălin Zmărăndescu, care a izbucnit în plâns după ce echipa lui a pierdut.

„Da, am adus 2 puncte, sunt foarte fericită deoarece în ultimele jocuri nu am reușit să aduc punct, și acum am echilibrat puțin și partea mea. Și aș vrea să îi dau și o replică domnului Cătălin Zmărăndescu. Înainte să ne judece pe noi, noi nu suntem persoane cunoscute, dar el nu știe despre noi, ce am făcut noi la viețile noastre, ce am adus. Așa că să se raporteze la persoanele pe care le cunoaște și să nu vorbească despre viețile noastre personale. Mulțumesc”, a spus Ana de la Războinici.

”Foarte inteligentă. Super inteligentă, bravo!”, a replicat instant Cătălin Zmărăndescu

Andreea Tonciu, eliminată la Survivor România 2022

În consiliul de eliminare din această seară, Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat al serii: Andreea Tonciu a adunat cele mai puține SMS-uri și a plecat acasă. Andreea Tonciu a spus cum se simte:

„Tristă, cel mai mult m-am atașat de Otilia, a fost lângă mine mereu. Îmi pare rău că o las singură aici, dar știu că se va descurca. Vreau să le cer scuze colegilor mei, dacă le-am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus. Vă voi aștepta acasă pe toți, sper că vom avea o prietenie frumoasă. Vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit eliminată Andreea Tonciu, cu lacrimi în ochi.

La rândul ei, și Otilia Bilionera a ținut să îi spună câteva cuvinte de suflet, confidentei ei din competiție:

„Sunt foarte tristă pentru că a plecat Andreea, cu ea dormeam seară de seară, ne încălzeam și ne spuneam ofurile. Știu că nu dădea randament aici, nu mânca, nu dormea, era supărată și îi era dor de fata ei. Ar trebui să fiu bucuroasă că se întoarce la fata ei unde îi este bine”, a mărturisit Otilia Bilionera după ce Andreea Tonciu a părăsit consiliul de eliminare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI