13 feb. 2023 | 22:13

Cătălin Zmărăndescu, reacție incredibilă după ce fiul său a intrat la Survivor 2023: „Nu știu cine este”

Știri generale
Cătălin Zmărăndescu, reacție incredibilă după ce fiul său a intrat la Survivor 2023: „Nu știu cine este”
Cătălin Zmărăndescu, reacție incredibilă după ce fiul său a intrat la Survivor 2023. Ce a declarat sportivul.

Cătălin Zmărăndescu, reacție incredibilă după ce fiul său a intrat la Survivor 2023. Cei doi nu-și mai vorbesc de mai bine de patru ani de zile. Relația tată-fiu este foarte rece, dacă nu chiar inexistentă. Ce a răspuns luptătorul, când a fost întrebat despre Mihai, copilul lui din prima căsătorie: „Nu știu cine este”.

Cătălin Zmărăndescu, reacție incredibilă după ce fiul său a intrat la Survivor 2023

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați sportivi din țara noastră. S-a aflat în centrul atenției publice în nenumărate rânduri. Nu o dată s-a întâmplat să fie subiectul controverselor, pe fondul relației pe care o are cu fiul său, Mihai, din prima căsătorie. Luptătorul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre subiectele sensibile ale zilei.

Mihai Zmărăndescu calcă pe urmele tatălui său, fiind unul dintre cei patru noi concurenți de la reality-show-ul Survivor România 2023. Concurentul nu ar mai vorbi cu tatăl său de mai bine de patru ani de zile, potrivit declarațiilor celor doi. Mai mult, luptătorul spune că nu își va ierta niciodată fiul pentru faptele sale.

Cătălin Zmărăndescu a fost solicitat să comenteze decizia fiului său de a participa la emisiunea difuzată de PRO TV. Reacția vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu ar fi crezut că sportivul ar putea să se rezume la un mesaj atât de dur. Se pare că între cei doi nu mai există loc de împăcare.

„Nu știu cine este Mihai!”/ „Se pare că nu e fiul meu”

„Nu prea am timp să mă uit la Survivor. Nu știu cine este Mihai! (…) Dacă e să ne luăm după declarațiile lui, se pare că nu e fiul meu”, a reacționat sportivul, potrivit Fanatik.

Conflictul dintre părinte și fiu datează de mai mulți ani. Mihai Zmărăndescu este convins că tatăl său are un comportament foarte urât și susține că românii au început să îi dea dreptate, după ce vedeta a participat la același reality-show. Într-un moment de sinceritate, Cătălin Zmărăndescu a transmis public că nu are „niciun fiu cel mai mare”.

Citește și: Concurenți noi la Survivor România 2023. Toți au rămas mască după ce i-au văzut

Într-o intervenție pentru presa românească, sportivul a explicat că, și dacă băiatul său și-ar cere iertare, tot nu i-ar acorda-o. Iar asta pentru că tânărul ar fi mințit prea mult și ar fi făcut lucruri prea rele pentru a mai putea fi trecute cu vederea. Cătălin Zmărăndescu este mulțumit că și-a făcut datoria de părinte până când fiul său a împlinit vârsta majoratului.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
WhatsApp introduce funcții noi. Schimbări majore pentru utilizatori
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se MODIFICĂ CNP-UL! Anunț bombă al MAI privind actele de IDENTITATE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro