Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o femeie misterioasă. Cine este ea, de fapt

Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o femeie misterioasă. Cine este ea, de fapt
Cătălin Scărlătescu a fost surprins alături de o femeie

Chef Cătălin Scărlătescu are parte în fiecare sezon de atenția concurentelor care pășesc în platoul ”Chefi la cuțite”, emisiune în cadrul căruia celebrul bucătar este jurat. Recent, a pus în așteptare fanele după ce s-a afișat pe rețelele de socializare alături de o domnișoară, cunoscută publicului dintr-un alt show de la Antena 1. A fost doar o presupunere îndrăzneață a urmăritorilor săi, căci bucătarul este în realitate doar prieten cu domnița.

Cătălin Scărlătescu a intrat la bănuieli după ce s-a fotografiat alături de o femeie

Fanii sunt în delir după ce Cătălin Scărlătescu a postat o fotografie cu el alături de o tânără, care își sprijinea mâna de umărul său.

„Ea are umor. eu,,, doar haz ???”, a notat vedeta în descrierea imaginii publicate pe Instagram.

Internauții s-au agitat în avans, căci domnișoara este Doina Teodoru, concurentă ”iUmor” și prietenă foarte bună cu juratul de la Antena 1. Imaginea a strâns în doar câteva ore aproape 10 mii de aprecieri și zeci de comentarii, cele mai multe în care urmăritorii presupun că tânăra este noua parteneră a bucătarului.

„Ea este un cheesecake, tu esti un lava cake./ Ce sexy sunteți/ Frumuşeilor/ Casă de piatră/ Ea are umor, tu ai și umor și haz/ Știe toată lumea cine ea… de nu întrebați nicicare?”, sunt doar câteva dintre părerile oamenilor.

Se declară un veșnic îndrăgostit

Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre noua parteneră de viață. Nu a dat prea multe detalii, dar s-a descris ca fiind veșnic îndrăgostit, exact cum îl percep admiratorii săi. : „De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a declarat Scărlătescu la Antena Stars.