19 mart. 2024 | 21:05

Cătălin Scărlătescu a izbucnit nervos după acuzele producătoarei de la Antena 1: ‘Noi suntem sclăveți și trebuie să stăm aplecați’

Monden
Cătălin Scărlătescu a izbucnit nervos după acuzele producătoarei de la Antena 1: ‘Noi suntem sclăveți și trebuie să stăm aplecați’
Scandal mare după demisia celor trei jurați

Cătălin Scărlătescu a reacționat dur, după ce producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, Roxana Paulică, a făcut acuzații șocante la adresa foștilor jurați de la Chefi la cuțite. După acele afirmații, Cătălin Scărlătescu i-a transmis acesteia un mesaj neașteptat!

Cătălin Scărlătescu i-a dat replica producătoarei de la Antena 1

În toamna lui 2023, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au anunțat că nu mai fac parte din echipa Chefi la cuțite, de la Antena 1. Postul de televiziune a fost nevoit să le găsească rapid înlocuitori. Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au acceptat să facă parte din show-ul culinar.

Mai mult de atât, Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei jurați. Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu a răbufnit și a precizat că Antena 1 nu le-a plătit lui și lui Dumitrescu și Bontea salariile pentru sezonul 12.

Acuzați că au lăsat baltă echipa

Roxana Paulică, mâna dreptă a Monei Segall, a fost deranjată de aceste declarații, așa că i-a transmis un mesaj public lui Cătălin Scărlătescu, dar și celorlalți doi bucătari, Bontea și Dumitrescu. Aceasta a precizat că aceștia au alergat după bani mai mulți în pauza dintre filmări.

„Dragă Cătălin, încerc să îți transmit ceva într-un limbaj uman, căci la cel juridic nu ne pricepem niciunul dintre noi. Am stabilit împreună ceva, un program, iar voi v-ați răzgândit cu 3 săptămâni înainte de a începe filmările pentru că ați zis că erați obosiți. Nu poate cineva să creadă că erați obosiți, în septembrie, de la filmările finalizate în aprilie. Toți 3 simultan. Nu e posibil! Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, stația, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani și te-a construit ca personaj public.”, a fost o parte din mesajul acesteia.

Vezi șiSchimbarea care a apărut în noul sezon Chefi la Cuțite. Irina Fodor a făcut anunțul

Bucătarul a criticat postul tv în termeni duri

Cătălin Scărlătescu a luat atitudine după declarațiile făcute de producătoarea Roxana Paulică de la Chefi la cuțite. Bucătarul s-a apărat, declarând că nu din cauza banilor a plecat de la Antena 1.

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm. Roxana Paulică, săraca… Cred că și mai puțin decât noi. Alții au câștigat bani mulți, nu noi. Chiar n-a fost de bani. Poți să scrii că noi n-am ajuns să negociem bani cu Antena 1 pentru ultima perioadă din viața noastră. Noi chiar n-am vorbit de bani.

Gașca s-a spart când noi le-am spus că vrem să facem doar un sezon pe an, că nu mai putem, că suntem obosiți. Și ei n-au înțeles. N-am nimic să le reproșez, absolut nimic. Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclăveți, care trebuie să stăm aplecați, să ne jecmănească, să tragă de noi. Cam asta știu ei să facă. Adică n-am fost buni atâția ani de le-am făcut niște ratinguri de n-au visat ei în viața lor?”, a declarat fostul jurat de la Chefi la cuțite, pentru Fanatik. 

Vezi și: Cătălin Scărlătescu a primit un mesaj manifest din partea unei producătoare de la Chefi la Cuțite: „Erați abuzați și nu ați avut o problemă 12 ani?”

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Dieta lui Celentano din Las Fierbinți. A scăpat rapid de kilogramele în plus
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Este complet ilegal în ROMÂNIA. Lege în vigoare pentru cei de la bloc. TE OBLIGĂ să pleci de lângă casă
Capital.ro
Ce poți să faci cu ouăle rămase de la Paște. Cinci idei de rețete delicioase și ușoare
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro