18 mart. 2024 | 23:48

Cătălin Scărlătescu a primit un mesaj manifest din partea unei producătoare de la Chefi la Cuțite: „Erați abuzați și nu ați avut o problemă 12 ani?”

Monden
Cătălin Scărlătescu a primit un mesaj manifest din partea unei producătoare de la Chefi la Cuțite: „Erați abuzați și nu ați avut o problemă 12 ani?”
Acuzații dure la adresa foștilor jurați de la Chefi la cuțite

La Antena 1 a debutat noul sezon Chefi la cuțite, în frunte cu noii jurați, însă scandalul cu foștii jurați ai emisiunii culinare, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, este departe de a se încheia. Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa acestora. Cel mai mult l-a atacat pe Cătălin Scărlătescu!

Acuzații dure la adresa foștilor jurați de la Chefi la cuțite

Scandalul cu foștii jurați de la  Chefi la cuţite continuă! Roxana Păulică, om din echipa de producţie a Monei Segall, a lansat un mesaj dur la adresa foștilor chefi de la Antena 1, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

După ce Cătălin Scărlătescu a făcut declarații neașteptate despre procesul pe care îl are cu Antena 1, Roxana Paulică a ieșit la atac. Printr-un mesaj publicat pe social media, aceasta a povestit că a făcut tot posibilul pentru a le îndeplini dorințele juraților, inclusiv de a le reduce programul de filmări.

Mai mult de atât, Roxana Paulică a luat foc după ce Cătălin Scărlătescu a afirmat că nu Antena i-a „făcut” pe ei, ci „Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating”.

Producătoare din echipa Monei Segall, mesaj șocant

„Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost. Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?, și-a început Roxana Paulică mesajul.

„Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5 – 6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte.

Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv staţia, vă încurcau. Şi aici intervine caracterul: aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare.

Cum se face că în cei 12 ani nu aţi avut nicio problemă, nu aţi încetat niciun contract, căci aţi fi putut oricând, dacă tot eraţi atât de abuzaţi. De e aţi stat 12 ani alături de noi? Nu sunt 2, nu sunt 3, nici 5, sunt 12 ani! De aţi tot reînnoit contractele? Cum se face că în cei 12 ani nu aţi avut nicio problemă, nu aţi încetat niciun contract, căci aţi fi putut oricând, dacă tot eraţi atât de abuzaţi. De e aţi stat 12 ani alături de noi? Nu sunt 2, nu sunt 3, nici 5, sunt 12 ani!”, a mai precizat aceasta.

Vezi și: Schimbarea care a apărut în noul sezon Chefi la Cuțite. Irina Fodor a făcut anunțul

Au fost dați în judecată

După ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au anunțat că nu mai fac parte din proiect și au refuzat să mai participe la filmările pentru sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuţite, Antena Group a deschis câte două procese pe numele fiecăruia dintre chefi.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro