Cătălin Moroșanu, poveste ireală alături de actuala soție. Ce făceau cei doi, fără nicio jenă

Cătălin Moroșanu are o familie frumoasă alături de soția lui, Georgiana. Cei doi sunt împreună de mulți ani, iar sportivul recunoaște că a fost prima fata pe care a dus-o acasă și a prezentat-o mamei sale.

Pe vremea când s-au cunoscut, Georgiana avea 16 ani, iar Cătălin Moroșanu 17. Erau doi copii, însă s-au îndrăgostit imediat și au trecut împreună prin multe greutăți. Acum, sportivul a devenit celebru, însă relația lui de cuplu a rămas la fel de frumoasă ca în adolescență.

„Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a povestit Moroșanu într-un interviu acordat Revistei Viva!

Cătălin Moroșanu și Georgiana sunt de mai bine de 18 ani împreună. Cei doi au o fetiță minunată, de care se bucură în fiecare zi. Sportivul a vorbit despre fiica lui, Natalia, și se declară extrem de fericit alături de familia lui. În plus, povestea Moroșanu, și-ar mai dori un copil. 

 ”Eram amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalia și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea.

Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa resusim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele și soției mele, pentru că am văzut că există și astfel de femei’, a declarat Cătălin Moroșanu, invitat la o emisiune. 

Recent, Cătălin Moroșanu i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, la 19 ani de relație. Din păcate, momentul aniversării l-a prins pe sportiv la Survivor, în Republica Dominicană, departe de casă. El a pregătit anterior mesajul pe care i l-a transmis soției sale cu ajutorul unui prieten.

” Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac. Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️ ” , a fost mesajul sportivului pentru soția lui, Georgiana. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI