Cătălin Moroșanu, băut la volan. Polițiștii au intervenit imediat, ce a pățit fostul concurent de la Survivor

Cătălin Moroșanu, băut la volan. Polițiștii au intervenit imediat, ce a pățit fostul concurent de la Survivor
Cătălin Moroșanu vrea să facă o academie care să-i poarte numele

Cătălin Moroșanu, unul din cei mai cunoscuți luptători din România, a revenit acasă de la ”Survivor România”. Desele accidentări din timpul competiției l-au pus în postura de a fi eliminat. După revenirea în țară sportivul a decis să revină la ceea ce știe mai bine. În același timp se gândește să deschidă și o academie. Dar acum, s-ar putea să aibă mai mult timp pentru proiectele sale, după ultima pățanie.

Cătălin Moroșanu de la ”Survivor România” la business

Eliminarea sportivului din cadrul competiției a fost o mare surpriză, atât pentru el cât și pentru fani. Accidentările din ultima perioadă i-au determinat pe colegii de echipă să-l propună pentru eliminare.

Din păcate acest lucru inevitabil s-a întâmplat. Revenit în țară Cătălin Moroșanu avea gânduri mari. Recent declara redacției Impact.ro că banii pe care i-a câștigat la ”Survivor România” îi va investi într-o academie sportivă care-i va purta numele.

“Visez de câţiva ani, trei sau patru, să pun în practică o şcoală de arte marţiale după modelul clasic. Pus în practică cu mare succes de Gică Hagi, în lumea fotbalului, sau de Titi Aur, în lumea sporturilor cu motor.

M-a impresionat ceea ce au făcut un Hagi sau un Titi Aur şi-mi propun să le calc pe urme. Nu-mi va fi deloc uşor, sunt conştient. Dar sunt decis să fac acest lucru şi să încep noua mea întreprindere în cursul acestui an”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru impact.ro.

Numai că, până la a-și pune planul în aplicare, acum are alte probleme de rezolvat. Poate fericit că a revenit în țară, poate din alte motive, Cătălin Moroșanu a intrat în conflict cu poliția, sub efectul lui Bachus.

Moroșanu prin în flagrant de poliție

Dacă până acum Cătălin Moroșanu a părut a fi un sportiv exemplar, de astăzi lucrurile par a se schimba. Conform celor de la Cancan.ro, sportivul de astăzi este pieton. În urma unui flagrant făcut de Poliția Rutieră, Cătălin Moroșanu a fost prins conducând în stare de ebrietate.

Flagrantul s-ar fi produs pe Bulevardul Decebal din capitală. Cătălin Moroșanu se afla la volanul bolidului său de lux, când a fost tras pe dreapta de polițiști.

Conform procedurilor l-au pus să sufle în fiolă, și se pare că lucrurile n-au fost așa cum și-ar fi dorit Cătălin Moroșanu. Surse judiciare declară că alcoolemia sportivului ar fi fost de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Astfel că, după reglementările din Codul Rutier 2021, Cătălin Moroșanu a rămas fără carnetul de conducere. În același timp a primit puncte-amendă, dar și o amendă contravențională.

Acum va avea mai mult timp să se ocupe de proiectul academiei sale. Mai ales că permisul îi este suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI