Cătălin Moroșanu, mutare-șoc după Survivor 2021. În ce va investi banii de la Kanal D: ”Nu va fi deloc ușor” EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu, mutare-șoc după Survivor 2021. În ce va investi banii de la Kanal D: ”Nu va fi deloc ușor” EXCLUSIV
“Voi înființa Templul de arte marţiale Cătălin Moroşanu”

Fanii au fost surprinși de recenta eliminare a lui Cătălin Moroșanu de la “Survivor” 2021. După acest moment Cătălin s-a întors în țară decis ce să facă cu banii câștigați aici. Sportivul are un mare vis de împlinit, anul acesta.

Cătălin Moroșanu investește banii câștigați la ”Survivor România”

După eliminarea de la ”Survivor România”, Cătălin Moroșanu a decis să vorbească despre ce va face cu banii câștigați. Aceștia au fost câștigați  în cele patru luni de participare la celebrul concurs de supraviețuire, filmat de Kanal D, în Republica Dominicană.

Ajuns la 36 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi luptători de K1. După recenta eliminare de la “Survivor” 2021, a povestit pentru impact.ro, în ce va investi banii câștigați.

“Visez de câţiva ani, trei sau patru, să pun în practică o şcoală de arte marţiale după modelul clasic. Pus în practică cu mare succes de Gică Hagi, în lumea fotbalului, sau de Titi Aur, în lumea sporturilor cu motor.

M-a impresionat ceea ce au făcut un Hagi sau un Titi Aur şi-mi propun să le calc pe urme. Nu-mi va fi deloc uşor, sunt conştient. Dar sunt decis să fac acest lucru şi să încep noua mea întreprindere în cursul acestui an”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru impact.ro.

“Voi înființa Templul de arte marţiale Cătălin Moroşanu”

Cătălin Moroșanu spune că şi-a făcut deja calculele şi că şcoala sa de K1, îi va scoate din buzunar cel puţin o jumătate de milion de euro, ceea ce nu e puţin lucru. A stabilit deja și numele școlii, “Templul de arte marţiale Cătălin Moroşanu”.

“Şcoala va fi deschisă sigur la Bucureşti. Şi, după primele calcule, care sper să fi fost cât mai exacte, mă va costa cel puţin 500.000 de euro, într-o primă fază. Nu voi face acest lucru la Iaşi. Cnsider că i-aş face o concurenţă neloială maestrului meu, Mihai Constantin.

Este mentorul meu, cel care a văzut în mine un campion atunci când nimeni altcineva, nici măcar eu însumi, nu era la fel de optimist. În plus, va trebui să găsesc o clădire impozantă. Un spaţiu de circa 500 de metri pătraţi, unde să pot organiza aşa cum visez şcoala de arte marţiale”, adaugă Cătălin Moroșanu.

“Mă gândesc să încep cu două grupe de vârste, dedicate exclusiv copiilor”

Cătălin Moroșanu cunoaște foarte bine competițiile de K1, de mare amploare, fie în vestul Europei, cum ar fi Germania sau Olanda, dar şi în Japonia. Cătălin Moroșanu crede că visul său e unul dezirabil în România.

“Mă gândesc să încep cu două grupe de vârste, dedicate exclusiv copiilor. Este vorba despre categoria 5 – 9 ani, respectiv 10 – 14 ani. Cu ei vreau să încep. E nevoie ca cei mai tineri dintre noi să capete iar dragoste, ochi pentru sport. Fără sport, orice naţiune e mult mai săracă.

Or, ceea ce-mi propun e să investim în cei mai tineri, să-i găsim pe viitori campioni. Să-i cultivăm, să-i cizelăm sau aşa cum îmi spune mie să spun, să-i sculptez!”, adaugă acelaşi Cătălin Moroşanu, după eliminarea de la ”Survivor România”.

În plus, spune Cătălin Moroșanu, va încerca să atragă şi alţi parteneri pentru proiectul său. Pe care-i va căuta fie din domeniul public, fie în persoana Ministerului Sportului, fie de la diverse primării. Dar, Moroşanu crede cu tărie că şi proiectele europene bine gândite l-ar putea ajuta în împlinirea visului.

Urmăriți Playtech.ro și pe