Cătălin Moroșanu a primit lovitura de grație. Polițiștii l-au lăsat fără permis, ce se întâmplă acum cu vedeta

Cătălin Moroșanu a primit lovitura de grație. Polițiștii l-au lăsat fără permis, ce se întâmplă acum cu vedeta
Polițiștii l-au oprit de urgență

Cătălin Moroșanu nu este periculos doar în ring, ci și pe șosele. Sportivul a făcut o gafă în urma căreia a rămas fără permis.

Cătălin Moroșanu, lăsat fără permis. Ce a făcut

Cătălin Moroșanu este pieton, după ce Poliția i-a ridicat permisul. Sportivul a fost prins circulând cu viteză peste limita legală.

Totul s-a petrecut în Buzău, când Cătălin Moroșanu a fost surprins de radar circulând cu 154 km/h în afara localității.

Cătălin Moroșanu a rămas ieri fără permis la Buzău, după ce a fost surprins de radar cu 154 de km/h în afara localității. Limitele de viteză pentru vehiculele din categoriile A și B sunt de 130 km/h pe autostradă, 100 km/h pe drumuri expres, naționale și europene și 90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.

El a fost prins circulând pe Drumul European 85, pe raza localității Limpeziș, când a fost interceptat de Poliția Rutieră.

Sportivul a mai avut probleme cu legea și în trecut

Cătălin Moroșanu a circulat cu peste 50 de km/h peste viteza legală cu care trebuia să meargă. Drept urmare, el a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile.

În plus, Poliția Rutieră i-a aplicat sportivului o amendă în valoare de 1305 lei.

Este pentru a doua oară în acest an când sportivul încalcă legea la volan. În luna aprilie a acestui an, el a fost găsit băut la volan în București. Poliția a descoperit că luptătorul avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, așa că permisul i-a fost suspendat pentru 3 luni.

Totul s-a întâmplat la un control de rutină pe Bulevardul Decebal din București. El a fost oprit de poliție, care i-a pus fiola și a descoperit că băuse. S-a ales cu o amendă, dar și cu permisul suspendat. Se pare că el ar fi consumat în jur de 2-3 pahare de vin roșu înainte să se urce la volan.

Moroșanu s-a luptat în instanță pentru a își recăpăta permisul

Nu e prima oară când are probleme cu legea la volan. Luptătorul K1 a mai fost prins, în urmă cu câțiva ani, depășind viteza legală, mergând cu 105 km/h pe un sector de drum pe care se circula cu 55 km/h.

El a vrut să achite amenda, însă pe procesul verbal îi era scris numele greșit. El s-a luptat cu polițiștii de la IPJ Galați multă vreme pentru redobândirea permisului de conducere.

Cătălin Moroșanu s-a mutat în București, iar soția lui a rămas la Iași. Drept urmare, sportivul face naveta București-Iași destul de des.

„Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână. În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București.”, declara el în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI