Cătălin Măruță, șocat de Jador. Ce spune vedeta Pro TV despre Survivor România

Cătălin Măruță, șocat de Jador. Ce spune vedeta Pro TV despre Survivor România
Catalin Maruta, dezvaluiri despre Jador

Cătălin Măruță, prezentaorul emisiunii ”La Măruță”, și-a expus părerea despre Jador de la Survivor România 2021. Acesta a avut un moment de sinceritate în podcastul său, ”Acasă, la Măruță”, unde a avut-o ca invitată pe artista Theo Rose.

Cătălin Măruță, șocat de Jador

Cătălin Măruță a spus pe contul său de Youtube ce crede despre Jador, povestind ce s-a întâmplat când l-a avt ca invitat în emisiune. Prezentatorul a spus că nu înțelegea de ce manelistul se comporta așa de ciudat, dar acum este de părere că tot ceea ce credea despre Jador s-a schimbat total când l-a surprins la Survivor România.

De altfel, Cătălin Măruță a povestit că el și familia sa urmăresc emisiunea Survivor România și au și concurenți preferați. Copiii, Eva și David, țin cu Războinicii.

Deși Cătălin Măruță nu a spus pe cine preferă din emisiune, acesta a spus că a devenit fanul lui Jador de când a observat determinarea artistului în concursul de la Kanal D.

”Am devenit fanul lui”

”Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat.

Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe”,  a declarat Cătălin Măruță, în podcastul cu Theo Rose.

În plus, și Theo Rose este sigură că Jador are ceva al lui, iar pentru asta publicul îl iubește atâ de mult.

”Cred că n-ai cum să reușești dacă n-ai tu ceva al tău. Eu am o piesă cu Jador”, a mai adăugat și cântăreața.

Și tatăl lui Jador a făcut dezvăluiri despre fiul său, spunând că s-a născut sub o stea norocoasă, care l-a ajutat să-și îndeplinească visele.

”Cei născuţi de Bunavestire au ceva aparte în ei. Eu ştiu, fiindcă am văzut asta la fiul meu. Au ceva care-i deosebeşte de noi, ceilalţi. Visează, dar într-un fel aparte, ca şi cum ar avea şi siguranţa că ceea ce-şi propun vor şi realiza. Poate chiar mai repede decât credem noi, ceilalţi, că ni se poate întâmpla, ceva la fel de frumos!”, ne-a spus părintele lui Jador, pe nume Romeo

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI