Ce pățesc Andra și Cătălin Măruță în casă cu fata lor: ‘Ne amenință’

Andra și Cătălin Măruță au o familie superbă și nu apucă niciodată să se plictisească alături de Eva și David.

Ce pățesc Andra și Cătălin Măruță în casă cu fata lor

Andra și Cătălin sunt terorizați de micuța Eva, care a spus de acum un an că își dorește enorm un cățel. Ei bine, nu a fost doar o fază, pentru că micuța Eva continuă să își roage părinții să îi ia un animal.

Acum, Andra a vorbit despre faptul că fetița a trecut la amenințări. Deși a încercat să își convingă părinții în fel și chip, spunându-le chiar că îl va cumpăra cu banii ei, pe care i-a câștigat după ce a jucat într-o reclamă.

”Eva ne tot amenință, că are bani din reclamă, că i-a făcut o reclamă și îi zice în fiecare zi lui taică-su de ce nu-mi cumperi, că am bani din reclamă. De un an tot asta zice, așa că..din banii de reclamă probabil că o să îi cumpăram un câine”, a spus Andra la Radio Zu.

Eva Măruță, devenită virală pe internet: „Nu vreau Gucci”

Eva Măruță a devenit virală după clipul în care îi cerea lui Cătălin un cățel, spunând că „nu vreau nici Balecianga, nici Gucci, doar un câine vreau”.

“Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus Eva tatălui ei celebru. “Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a spus şi David.

Totul a pornit după ce în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță a avut invitată o femeie care avea 11 dalmațieni.
Eva a mai încercat câteva negocieri și a spus că e pregătită să își dea toți banii și telefonul mobil pentru un cățel. Cătălin Măruță le-a spus celor doi că abia și-au cumpărat telefon.

 ”Dacă ne-am luat telefon, ce? Cu el putem să vorbim, dar noi vrem și câine”, a spus micuța.

Cătălin Măruță are o familie superbă și este un om împlinit din toate punctele de vedere. La începutul acestui an, prezentatorul și-a serbat ziua, iar soția lui a reușit să îi atingă o coardă sensibilă cu cadoul pe care i l-a făcut.

”Andra mi-a dăruit ochelari de soare care-ți permit să vorbești la telefon când conduci, prin căşti bluetooth stereo. Ea ştie că una dintre slăbiciunile mele rămân gadgeturile de genul ăsta, aşa că m-a atins iar la coarda sensibilă. Dar, de acum, va trebui să nu uit să-mi pun la încărcat şi telefonul mobil şi căştile, şi ochelarii de soare. Dar nu mă plâng, nu, nu!”, a spus Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI