Cătălin Măruță, deranjat de veștile lui Busu. Ce s-a întâmplat și azi la Pro TV

Cătălin Măruță, deranjat de veștile lui Busu. Ce s-a întâmplat și azi la Pro TV
Cătălin Măruță, deranjat de veștile aduse de Busu

Cătălin Măruță a părut destul de deranjat de ultimele vești aduse de Busu. Cunsocutul prezentator din cadrul rubricii meteo a spus totul în ediția de azi. Din păcate, mulți români din fața televizoarelor au rămas dezamăgiți de ceea ce urmează.

Cătălin Măruță, deranjat de veștile aduse de Florin Busuioc

Fanii emisiunii moderate de soțul Andrei deja s-au obișnuit cu „rânduiala”. Dincolo de provocarea picantă pe care o așteaptă cei mai mulți, ziua de vineri îl aduce pe nimeni altul decât celebrul Busu în platoul emisiunii de după-masă.

Telespectatorii sunt foarte bucuroși să-l vadă în alt cadru, comentând ultimele știri care cuprind săptămână de săptămână România. Desigur că încălzirea dialogului dintre cei doi se face tot în dreptul subiectului la care se pricepe cel mai bine – vremea.

Din păcate, veștile primite de acesta nu au fost deloc bune, pentru că urmează să avem parte de o săptămână friguroasă în mare parte și cu ploi aproape pe tot teritoriul României.

Zilele ce urmează vom rămâne alături de aceleași temperaturi anormale perioadei în care ne aflăm. Vremea capricioasă nu ne părăsește, iar românii vor face cunoștință cu sezonul cald ceva mai târziu decât erau obișnuiți.

„Nu-mi veni și tu cu din astea…!”

“Seara vin ploile iarăși, mâine avem temperaturi mai ridicate, dar încă sunt modeste pentru perioada asta. Va ploua în toată țara, o să fie și cantități ceva mai serioase în unele zone, iar luni o să plouă mai tare. Duminică aveam temperaturi ceva mai mici. Luni avem temperaturi și mai mici până pe la vreo 12 grade Celsius și marți plouă bine de tot, cu căderi de apă care pot ajunge până la 35 de litri. Nu e normal pentru perioada aceasta. Am avut în mare parte vreme capricioasă. Poate că vine (n.r. sfârșitul lumii) pentru că planeta se apără. Planeta e un organism viu care trebuie să se apere de boala care se numește om, omul e un virus, e „coronaomul”. Au ajuns balenele prin Mediterană s-au mai înmulțit anumite animale marine, acolo unde au fost schimbările serioase. Vremea e anormală, noi suntem cu toții anormali. Clima e „vaccinul”, cu clima își rezolvă planeta problema. Nu are alte mijloace la îndemână! Nu-mi place nici mie, dar nu avem ce să comentăm”
Florin Busuioc (Sursa: „La Măruță”)

„Hai, măi, Busu, nu-mi veni și tu cu din astea…!”, a spus Cătălin Măruță după ce a ascultat conștiincios veștile primite de celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV.