Cătălin Măruță, săgeată la adresa lui Horia Brenciu. Cum l-a atacat pentru că îi ține locul

Cătălin Măruță, săgeată la adresa lui Horia Brenciu. Cum l-a atacat pentru că îi ține locul
Cătălin Măruță l-a atacat în direct pe înlocuitorul său, Horia Brenciu

Emisiunea lui Cătălin Măruță se desfășoară și în lipsa sa, acesta fiind în izolare după ce a fost confirmat pozitiv cu infecția COVID-19. În locul său au venit diferite personalități, de la actori din ”Las Fierbinți” la cântăreți sau magicieni, în timp ce el intervenea subtil, prin Skype, direcționând traiectoria show-ului. Și dacă după venirea artiștilor din serialul de comedie de la Pro TV s-a revenit ușor la formula de doi, astăzi a fost din nou în echilibru, la cârma proiectului venind Horia Brenciu și Andreea Raicu. Emisiunea a început cu entuziasm, glume, priviri, dar și un moment de râsete după ce Măruță i-a aruncat o săgeată colegului său de breaslă.

Noua ediție ”La Măruță” a agitat spiritele. Cătălin a aruncat o săgeată la adresa lui Horia Brenciu

Așa cu ne-a obișnuit de o săptămână, Cătălin Măruță a fost live, de la 15:00, de la el de acasă. Prezentatorul TV a avut azi două ajutoare de nădejte, cu ștate vechi în meserie, Horia Brenciu și Andreea Raicu.

„Breaking News! Ieri m-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: astăzi voi prezenta emisiunea “La Măruță”! O să am și o parteneră specială: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram, unde a atașat și o fotografie de arhivă cu Cătălin Măruță.

Și Andreea Raicu i-a urmat exemplul, postând pe Instagram o imagine cu Măruță pe vestita sa canapea.

„SURPRIZĂ!! Azi eu pun întrebările în emisiunea La Măruța. Și nu singură, împreună cu Horia Brenciu! Am zis că nu putem să îl lăsăm la greu pe @catalin_maruta acum când este în carantină. Așa că ne vedem la 15:00 la @protv_romania vă pup”, a scris ea.

Surpriza celoi doi prezentatori a fost una de proporții pentru toată lumea, inclusiv pentru Andreea Raicu. Cei doi au cântat împreună, ca un duo veritabil:

”Andreea, pentru prima oară în viaţa ei, va cânta o melodie”, a spus Horia Brenciu.

”Avem o dedicaţie pentru tine. Nici mie nu îmi vine să cred că m-a făcut să cânt”, a spus Andreea Raicu.

După un scurt moment artistic în care Horia Brenciu a cântat alături de Andreea Raicu piesa din ”Liceenii”, Cătălin Măruța a intervenit pentru a îi felicita:

”Ne simţim mult mai bine. Mă bucur că telespectatorii se pot bucura de frumoasă Andreea Raicu şi de simpaticul Horia Brenciu. Momentul a fost foarte frumos. Andreea, eşti superbă”, a spus Cătălin Măruţă.

Gluma lui Măruță l-a făcut pe Brenciu să se eschiveze 

Acestea fiind date, a început emisiunea. Cu î ajutoarele în platou și gazda show-ului de acasă, emisiunea a pornit cu multă energie, cel care a făcut onorurile fiind Brenciu, cunoscut ca un adevărat om al spectacolului, și cea care a încântat audiența fiind Andreea, îmbrăcată într-o rochie mulată din satin ce i-a pus formele corpului în evidență.

Furtuna a venit apoi, când printre elogii și glume s-a strecut gluma lui Cătălin. Vedeta Pro TV l-a întrebat pe Brenciu cine joacă personajul principal din ”Liceenii”, dorind să-l facă pe artist să pronunțe numele lui Ștefan Bănică Jr., între cei doi fiind cunoscut un oarecare război al declațiilor, însă la un nivel de glumă.

Echipa a râs, Andreea a râs, Cătălin a râs, dar Horia s-a eschivat, spunând doar că mai târziu va veni în platou antreprenorul Ștefan Mandachi, moment care a adus din nou zâmbetul pe fețele tuturor celor prezenți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI