Cătălin Măruță, derapaj inedit la emisiune: ”Dacă tu poți asta, eu rămân în chiloți!” Dialogul complet și ireal purtat de soțul Andrei

Cătălin Măruță, derapaj inedit la emisiune: ”Dacă tu poți asta, eu rămân în chiloți!” Dialogul complet și ireal purtat de soțul Andrei
Cătălin Măruță, derapaj inedit la emisiune

Magicianul Andrei Magicman a venit azi în emisiunea La Măruță pentru un nou truc cu cărțile de joc. Însă Cătălin i-a trasat o ”sarcină” și mai dificilă, fapt care l-a uimit pe tânărul de 26 de ani.

Cătălin Măruță, derapaj inedit la emisiune

Cătălin Măruță l-a invitat iar pe Andrei Magicman în emisiunea sa. Prezentatorul a avut o reacție neașteptată când acesta a pus cărțile pe masă și și-a început trucul.

”Fii atent, dacă tu reușești să ridici masa asta cu puterea minții, eu rămân în chiloți”, i-a zis Măruță, fapt care l-a lăsat fără cuvinte pe Andrei Magicman.

De altfel, tânărul este adesea invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acesta a promis că va merge să își încerce norocul și la emisiunea ”Românii au talent”.

Cătălin Măruță, un prezentator de televiziune longeviv

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune, iar în emisiunea sa și-au făcut debutul mulți tineri talentați, așa cum este și cazul lui Andrei Magicman.

În viața personală, acesta se declară mulțumit de familia pe care o are, deși a spus că i-ar fi plăcut să devină tată la o vârstă mai fragedă. El a spus totuși că face tot posibilul să petreacă timpul cu cei doi copii ai săi, David și Eva.

„În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef ”, a declarat Cătălin Măruță, exclusiv pentru viva.ro.

Soțul Andrei a spus și cum se menține în formă. Gurmand fiind de fel, îi este foarte greu să urmeze o dietă echilibrată. Chiar și așa, acesta face tot posibilul să facă mișcare cât mai des.

„Îmi place să mă plimb. Pe jos sau cu bicicleta. De aceea, în weekenduri, uneori ne urcăm toți patru pe biciclete, eu, Andra, Eva și David, și dăm o tură prin parcuri.”, a continuat vedeta PRO TV pentru sursa citată.

Îi place casa în care locuiește, iar dacă ar fi nevoit să se mute, el a spus că i-ar surâde Coasta de Sud a Spaniei. Întrebat și ce admiră mai mult la o femeie, Cătălin Măruță a declarat:

”Empatia și inteligența emoțională. Din aceste puncte de vedere, femeile sunt mult superioare bărbaților, cum spunea și dr. Cristian Andrei într-unul dintre podcasturile mele”, a mai spus prezentatorul pentru sursa citată.