Psihologul Cristian Andrei, despre căsătorie: ”Eu pe cele două soții nu le-am luat din dragoste!”

Psihologul Cristian Andrei nu s-a căsătorit din dragoste

Psihologul Cristian Andrei, cunoscut pentru sfaturile și dezbaterile sale în relații de dragoste, a făcut declarații șocante. Cel supranumit de mulți Doctorul Iubirii, nu le-a luat din dragoste pe cele două soții ale sale.

Psihologul Cristian Andrei, dezvăluiri despre cele două mariaje

Doctorul Cristian Andrei a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cele două căsătorii. Cu toate că toată lumea s-ar fi așteptat ca psihologul, care a vorbit mereu pe micile ecrane despre dragoste, să fi trăit niște povești deosebite. Din păcate, acest lucru este departe de realitate. Psihologul cunoscut Cristian Andrei a mărturisit mai multe amănunte despre viața sa personală pentru publicația Tango.

Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste. Au fost niște prelungiri ale unei situații pe care am avut-o cu mama mea. Ele au fost femei cu autoritate, care m-au luat tare și au dat peste acest defect fundamental al meu ca om, ca bărbat și anume, eu nu mă pot purta urât cu o femeie, niciodată, în niciun fel. Și pentru că mă port frumos, atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie. Ori se supără o altă femeie, ori aceasta se supără pentru că nu mai primește ceea ce primea frumos, până mai ieri… există această întreagă epopee a frumuseții cu o femeie. După cum spuneam, se naște și moare, până la urmă”, spunea el.

Cristian Andrei, dezvăluiri despre căsătoriile sale
Cristian Andrei, dezvăluiri despre căsătoriile sale

„N-am avut cum să continui”

Doctorul a explicat cum nici prima căsătorie nu a fost un basm, așa cum s-ar fi crezut. Acesta s-a căsătorit la 23 de ani, mariaj ce a eșuat la scurt timp. „Până la urmă ne-am despărțit pentru că n-am avut cum să continui, mai ales că era și maică-mea la orizont. Și, între două femei de genul acesta, nu s-a putut naște o atmosferă bună”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI