Cătălin Măruță, decizie neașteptată. Prezentatorul a anunțat că renunță temporar la emisiunea de la Pro TV

de: Ștefan R. Apostol
17 10. 2024

Ca urmare a unor experiențe personale, și destul de grele, fanii au aflat despre faptul că prezentatorul a anunțat că renunță temporar la emisiunea de la Pro TV. Astfel, Cătălin Măruță a luat o decizie neașteptată, dar nici pe departe una care să afecteze definitiv emisiunea pe care o prezintă la Pro TV.

Cătălin Măruță, decizie neașteptată, după decesul tatălui său

Pe finalul lunii august, celebrul moderator TV Cătălin Măruță trecea printr-o perioadă grea, ca urmare a decesului tatălui său,Constantin Măruță.

Așa cum era de așteptat, și atunci, ca și acum, Cătălin Măruță a luat o decizie de a renunța o perioadă de timp la emisiunea de la PRO TV, ca urmare a perioadei de doliu, iar mesajul publicat de  acesta pe rețelele de socializare sensibiliza întreaga opinie publică:

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea.

De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a scris Cătălin Măruță.

Se pare că decesul tatălui este și motivul pentru această nouă decizie neașteptată, dar este una temporară. Așa că, cititorul și fanul emisiunii „La Măruță” nu va trebui să se impacienteze și să înțeleagă greșit.

Prezentatorul a anunțat că renunță temporar la emisiunea de la Pro TV

Într-o postare personală, Cătălin Măruță anunța că renunță temporar la emisiunea de la Pro TV, pentru 3 zile cel puțin. Motivul din spatele acestei decizii este pelerinajul moderatorului pe Muntele Athos, dar nu singur. Conform postării, Cătălin Măruță a decis să-i ia cu el și pe Radu Ciucă, și o parte din colegii de emisiune.

„Se anunță așa o experiență foarte interesantă, dar mai povestim aici, pe Story. Ideea e că de la 3 emisiunea e pe Pro TV acolo, La Măruță, până una, alta să aveți o zi frumoasă!

(…) O să vă povestesc unde am ajuns pentru următoarele trei zile. O să vă ajungă la suflet!”, a transmis Cătălin Măruță, ulterior publicând și o poză cu un apus de soare aproape de Muntele Athos.

Cătălin Măruță, un alt pelerinaj la Mănăstirea Lainici

Tatăl celebrului prezentator deceda la finalul lunii august, iar la scurt timp după asta, și procesiunea de înmormântare, Cătălin Măruță lua decizia de a merge în pelerinaj la una din mânăstirile din România, anume Mănăstirea Lainici.

Pelerinajul, la acel moment, nu îl făcea singur, așa cum obligă mânăstirea de pe Muntele Athos, ci însoțit de mama sa, petrecând aici câteva ore bune.

”Ieri am avut binecuvântarea de a sta la povești cu Părintele Stareț Ioachim de la Mănăstirea Lainici, un om cu o înțelepciune și o căldură sufletească rar întâlnite.

Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a întărit credința și ne-a adus liniște în aceste clipe grele”, a mai scris Cătălin Măruță.

Acest moment de reculegere i-a ajutat pe cei doi să își găsească liniștea interioară și să accepte pierderea suferită, reîntorcându-se acasă cu sufletele ușor alinate.