Cătălin Măruță a primit un mesaj surpriză la Pro TV: ‘Să ți se mărească salariul’

Cătălin Măruță a primit un mesaj surpriză la Pro TV: ‘Să ți se mărească salariul’
Ce mesaj a primit Catalin Maruta

Cătălin Măruță a primit un mesaj surprinzător la Pro TV, iar cel care l-a transmis a fost nimeni altul decât actorul Andrei Aradits, vedetă a serialului ”Vlad”.

Cătălin Măruță a primit un mesaj surpriză la Pro TV

Andrei Aradits a venit, ca în fiecare zi de vineri, în platoul emisiunii La Măruță. Actorul a glumit pe seama notorietății căpătate în urma apariției în emisiunea La Măruță. Acesta a spus că acum îl cunoaște toată lumea și că acest lucru se datorează apariției în emisiunea La Măruță.

”Am aparut si eu la televizor. Înainte, când lumea mă vedea zicea: dar de unde il stiu pe asta? Am aparut de vreo 2 ori la tine in emisiune si toata lumea zice: te-am vazut la televizor, ai fost la Maruta! Tu stii ce audienta ai? O audiente nespecificat de mare”, i-a spus actorul lui Cătălin Măruță, transmițându-i și că ar trebui să i se mărească salariul prezentatorului pentru audiența pe care o face.

”Ar trebui sa iti mareasca salariul! Tu esti platit pentru cata audienta faci?”, a mai zis actorul.

La un astfel de mesaj din partea lui Andrei Aradits, Cătălin Măruță a reacționat și el.

”Asta e, deci publicul cere sa primesc mai multi bani.”

Andrei Aradits, despre rolul intrepretat în serialul ”Vlad”

Andrei Aradits deține are dintre rolurile principale în ”Vlad”. El interpretează rolul lui Ștefan Dragomir, cândva cel mai bun prieten al personajului principal. Actorul spunea că se simte perfect să interpreteze un rol negativ.

”Personajul meu este, de fapt, personajul principal. M-am hotărât eu. Știu că se numește VLAD, dar eu consider că personajul meu e cel mai interesant. Ăștia, pozitivii, au mijloace de expresie foarte limitate. Ei trebuie să fie drepți, buni, cinstiți. Pe când un personaj negativ poate să fie bun, poate să fie rău, poate să fie comic, are o paletă mult mai largă de expresie”.

Întrebat și dacă s-a răzbunat vreodată pe cineva, Andrei a răspuns:

„Am făcut o chestie… nu pot să o povestesc, e groaznică! Răzbunarea cere grație și artă. Mă gândeam să fac o firmă de răzbunări”.

Cât despre cea mai dificilă scenă pe care a filmat-o pentru producția Vlad, Andrei Aradits a spus că este vorba de cea interpretată alături de Monica Bârldeanu.

”Pentru că ne-am mai văzut o dată și avem o scenă… tandră. Și eu sunt destul de pudic”, mărturisea actorul într-un interviu pentru Protvplus.