Bunica lui Ruby a rămas fără dinți, în propria casă. Cătălin Măruță a râs când a aflat cum a fost posibil

Bunica lui Ruby, dezvăluiri fără perdea în emisiunea lui Măruță

Invitată la emisiunea La Măruţă de pe Pro TV, bunica lui Ruby a povestit, spre deliciul telespectatorilor, cum a rămas fără dinţi, în propria casă. Cătălin Măruță a râs când a aflat cum a fost posibil aşa ceva.

Cum a rămas bunica lui Ruby fără dinţi

Ruby, mamaia Gherghina şi Robert (fratele cel mic al artistei) au fost invitaţi la îndrăgita emisiune La Măruţă. În vârstă de 82 de ani,  cântăreaţa a povestit cum a rămas bunica sa fără dinți, în propria casă. Până şi Cătălin Măruță a râs când a aflat cum a fost posibil.

“I-a mâncat căţelul meu placa de dinţi pentru că a lăsat-o prin casă aiurea. Acum trebuie să mergem să îi facem alta. Plus toate analizele. Mamaia nu vrea să mănânce sănătos. Spune-i şi tu să îşi ia pastilele şi să mănânce şi legume. Consumă şi multe dulciuri, ascund toată ciocolata din casă. E ca un copil”, a povestit Ruby, spre amuzamentul tuturor celor din platou.

Povestea a fost, desigur, confirmată şi de mamaia Gherghina care a dezvăluit că artista are în casă doi câini şi opt pisici. De asemenea, toată lumea a observat cât de elegantă a fost bunica fostei concurente de la “Asia Express”. Se pare că aceasta a fost dusă de nepoata sa la croitor.

“Am dus-o la croitor, cum făcea şi ea când eram eu mică şi voiam costume ca fetele de la Andre. I-am pus şi bijuterii, să fie frumoasă”, a mai spus Ruby.

Fratele cel mic al lui Ruby a împlinit 6 ani

Dacă toată lumea îi ştie piesele, puţini sunt cei care au habar că Ruby are o familie de care este tare mândră. Crescută de bunica sa, pentru că părinţii au plecat în străinătate pentru a-i oferi o viaţă mai bună, cântăreaţa o preţuieşte foarte mult pe mamaia Gherghina.

În platoul show-ului de la Pro TV a fost prezent şi Robert, fratele artistei, care a împlinit, astăzi, 6 ani. Deşi născut în Germania, băiatul locuieşte acum în Constanţa şi este mereu răsfăţat cu tot felul de cadouri de sora sa celebră.

“El seamănă foarte mult cu Ruby când era mică. Este nebunel tare. Aşa era şi ea. Sarea pe garduri, pe vie. Se suia prin pod şi sărea pe casa vecinului”, a povestit bunica lui Ruby.

Sărbătoritul zilei a primit chiar şi un tort din partea echipei “La Măruţă”, spre bucuria micuţului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI