Cătălin Botezatu, probleme de sănătate după Cannes. Ce se întâmplă cu el după operația la colon

Cătălin Botezatu, probleme de sănătate după Cannes. Ce se întâmplă cu el după operația la colon
Ce probleme are Cătălin Botezatu după ce a participat la Cannes

Cătălin Botezatu a trăit momente frumoase la Cannes, dar acum se confruntă cu unele provocări greu de dus! Cunoscutul creator de modă vrea să se asigure că totul merge bine după operația la colon, așa că este nevoit să le ceară ajutorul medicilor.

Ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu după operația la colon

Cătălin Botezatu nu a stat locului o clipă în ultima perioadă. Designerul a fost nevoit să fie prezent în Iordania, Madeira, Petra, ba chiar și la Cannes, așa că s-a hotărât să recurgă la un control de sănătate pentru a se asigura că nu a întrecut măsura.

Juratul de la Kanal D a fost nevoit să ajungă pe masa de operație anul trecut, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Acesta s-a confruntat și cu probleme la inimă, așa că o să se asigure că totul este în regulă după această perioadă tumultoasă din viața sa.

„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea.

A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok.

Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine!”, a zis Cătălin Botezatu pentru Ciao.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața sa

Multă lume știe că juratul de la Kanal D reușește să fie surprins mereu cu zâmbetul pe buze, dar acesta a trecut prin probleme ce ar pune pe oricine la pământ. Cătălin Botezatu s-a operat de 6 ori pentru a scăpa de tot ce i-au descoperit medicii.

„Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special».

Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas?

Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură.

Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva.”, a povestit designerul în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI