Cătălin Botezatu, prima apariție publică după operația dificilă din Turcia. Ce au observat imediat cei prezenți la eveniment

Cătălin Botezatu, prima apariție publică după operația dificilă din Turcia. Ce au observat imediat cei prezenți la eveniment

Creatorul de modă și-a făcut apariția în public, pentru prima dată, după ce a trecut prin intervenția chirurgicală foarte grea, din Turcia. Mai mult decât atât, Cătălin Botezatu ar fi trecut prin nu mai puțin de patru operații, cât a fost departe de țară.

Cătălin Botezatu, prima apariție publică după operația dificilă din Turcia

 Cătălin Botezatu, prima apariție publică după operația dificilă din Turcia. Ce au observat imediat cei prezenți la eveniment
Cătălin Botezatu a fost acompaniat de Raluca Bădulescu la un eveniment monden, din Capitală

Celebrul Cătălin Botezatu a avut parte de câteva luni foarte grele, pentru că a mers în Turcia, pentru a fi tratat de către medicii de acolo pentru cancerul la colon. Acesta a trecut prin clipe cât se poate de dificile, pentru că a întâmpinat problemele de sănătate foarte serioase. De asemenea, mulți au remarcat că designerul vestimentar a slăbit foarte tare, după operații. Specialiștii i-au extirpat o tumoră canceroasă, iar Cătălin Botezatu a slăbit chiar 14 kilograme, ca urmare a intervenției dificile.

În momentul de față pare că s-a recuperat, dar în perioada în care n-a fost prezent în lumina reflectoarelor, mulți dintre fani s-au întrebat ce se întâmplă cu acesta. Toată lumea a avut o surpriză, de curând, când Cătălin Botezatu s-a afișat la brațul Ralucăi Bădulescu, jurata și colega sa de la emisiunea „Bravo, ai stil”. Blondina i-a stat alături creatorului de modă și în clipele dificile, când s-a confruntat cu intervențiile din Turcia.

Cătălin Botezatu, revenire spectaculoasă după operații

Evenimentul la care cei doi au participat împreună a fost unul ce a avut loc în sălile unui hotel din Capitală. De asemenea, pentru a marca revenirea în forță a lui Cătălin Botezatu, colega lui de la Kanal D a postat și câteva imagini, pe contul său de Instagram. Invitații prezenți la respectiva petrecere, dar și internauții, au putut observa rapid că starea de sănătatea a lui Cătălin Botezatu e una bună. În prezent acesta a început să pună la loc kilogramele pierdute și a arătat foarte bine, într-o ținută formată din frac, papion și mocasini încrustați cu pietre.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, mărturisea Cătălin Botezatu, după operații, într-o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI