Cătălin Botezatu o critică pe Andreea Raicu în războiul cu Bianca Drăgușanu. Designerul a fost dur EXCLUSIV

Cătălin Botezatu o critică pe Andreea Raicu în războiul cu Bianca Drăgușanu. Designerul a fost dur EXCLUSIV
Totul din cauza operatiilor
Cătălin Măruță a reușit performanța de a mai învrăjbi două vedete, Andreea Raicu și Bianca Drăgușanu aruncându-și de două zile săgeți otrăvite. În timp ce Andreea Raicu a întărit afirmația lui Cătălin Măruță că Bianca ar arăta ca o ”păpușă de porțelan”, iată că în apărarea blondinei sare fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu.
Acesta este de părere că scandalul nu-și are rostul și că operațiile estetice reprezintă mai degrabă o necesitate pentru toate vedetele tv:
”Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respectă!”, ne-a declarat Bote, în exclusivitate pentru impact.ro

Andreea Raicu, despre vedetele care exagerează cu operațiile estetice: ”Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie”

Cătălin Măruță a reușit performanța de a mai învrăjbi două vedete, Andreea Raicu și Bianca Drăgușanu aruncându-și de două zile săgeți otrăvite.
Totul a pornit de la remarca făcută de Cătălin Măruță, în emisiunea lui: ”Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”.
Iar Andreea Raicu a menționat că există un trend de uniformizare a chipurilor, de către vedete:
”Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc.
Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”.
Deși nu a fost nominalizată de Andreea Raicu, Bianca Drăgușanu s-a simțit vizată și i-a dat azi o replică acidă, prin intermediul impact.ro:

”Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi, femeie!

Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci.

Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu, nu”.

”Ce să facem, când ești vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor?”

După ce Bianca Drăgușanu a fost atacată verbal de Cătălin Măruță și de Andreea Raicu, fostul iubit al blondinei sare în apărarea ei.
Contactat de reporterii impact.ro, Cătălin Botezatu ne-a declarat:
”Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor?
Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sunt frumoși.
Trăim în secolul 21, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice, sunt mulți doctori în lumea asta, care fac intervenții chirurgicale.
Este timpul să ne oprim în a mai comenta lumea. Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femeie, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special”.

Ce spune Bote despre decizia Biancăi Drăgușanu de a-și schimba implanturile mamare: ”Ține de tehnica avansată, dar și de sănătate, se face adesea și un control medical”

Bianca Drăgușanu a mai anunțat că dorește să-și schimbe implanturile mamare. Despre noua operație, Cătălin Botezatu a menționat, pentru impact.ro:
”E firesc ca la 10 ani o femeie să-și schimbe implanturile mamare, pentru că tehnologia este mai avansată, apar altele mai bune, care țin mai mult.
Odată începute aceste operații trebuie să le continui, ține și de sănătate, se face adesea și un control medical. Bianca a lucrat ca fotomodel, la debut.
Acum este o femeie de afaceri, acum promovează produse, nu mai este un model, ca să fie o problemă pe podiumul de modă și mărimea bustului.
N-o mai vezi pe Bianca pe un podium, poate doar promovându-și rochiile de seară, dar ca să aibă un job de model nu s-a mai întâmplat”.