Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: ‘Așa trebuia să procedeze’ EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: ‘Așa trebuia să procedeze’ EXCLUSIV
Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță

Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre fosta lui iubită Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. El este de părere că nu trebuia să aibă loc tot acest circ și că Bianca ar fi fost cu mult mai înțeleaptă dacă pleca din emisiunea de la PRO TV, în momentul în care nu s-a mai simțit confortabil:

”Dacă a simțit că i s-a lezat imaginea trebuia să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea. Eu așa am făcut, culmea, din cauza ei, la o altă emisiune tv. Nu e nevoie de mahalagisme, în astfel de situații”, ne-a declarat designerul Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu, despre Cătălin Măruță: ”Fusesem anunțată că este un pervers”

Din goana nebună după audiențe, Cătălin Măruță a apăsat cam mult pedala de accelerație, astfel că, rând pe rând, invitații îi aduc tot mai multe acuze, nemulțumiți de felul în au fost tratați pe platourile de filmare.

După Alex Velea, iată că și Bianca Drăgușanu ia atitudine, vădit deranjată de întrebările acide, adresate de Cătălin Măruță, în direct, deși fusese asigurată de producătorul show-ului PRO TV că vor fi evitate subiectele mai delicate:

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarul despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva.

Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, ne-a spus ieri Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

” Nu este nevoie de mahalagisme!”

  • Cătălin Botezatu: ”Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme!”

În tot acest iureș iscat, intervine Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, care și el, la rându-i, s-a aflat în aceeași situație incomodă, însă la un post de televiziune, în urmă cu peste zece ani:

”Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme, pleci și gata! Așa trebuia să procedeze și Bianca Drăgușanu! Și eu am făcut la fel, dar nu la emisiunea lui Cătălin Măruță, ci la Dan Capatos, care îmi pregătise o nuntă-surpriză cu Bianca Drăgușanu, pe vremea când eram împreună cu ea.

Însă mie nu-mi plac surprizele, astfel că m-am ridicat de pe scaun și am ieșit din platoul emisiunii. Așa este cel mai elegant. Înțeleg și goana după audiențe, căci și eu lucrez în televiziune, dar, totuși, totul are o măsură”, ne-a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență”

  • Și Antonia e supărată-foc pe Cătălin Măruță: ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț”

Dar nu numai Bianca Drăgușanu e supărată pe Cătălin Măruță, ci și Antonia, iubita solistului de top Alex Velea:

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, scria Antonia, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI