23 nov. 2021 | 17:29

Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: ‘Așa trebuia să procedeze’ EXCLUSIV

Monden
Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: 'Așa trebuia să procedeze' EXCLUSIV
Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță

Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre fosta lui iubită Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. El este de părere că nu trebuia să aibă loc tot acest circ și că Bianca ar fi fost cu mult mai înțeleaptă dacă pleca din emisiunea de la PRO TV, în momentul în care nu s-a mai simțit confortabil:

”Dacă a simțit că i s-a lezat imaginea trebuia să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea. Eu așa am făcut, culmea, din cauza ei, la o altă emisiune tv. Nu e nevoie de mahalagisme, în astfel de situații”, ne-a declarat designerul Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu, despre Cătălin Măruță: ”Fusesem anunțată că este un pervers”

Din goana nebună după audiențe, Cătălin Măruță a apăsat cam mult pedala de accelerație, astfel că, rând pe rând, invitații îi aduc tot mai multe acuze, nemulțumiți de felul în au fost tratați pe platourile de filmare.

După Alex Velea, iată că și Bianca Drăgușanu ia atitudine, vădit deranjată de întrebările acide, adresate de Cătălin Măruță, în direct, deși fusese asigurată de producătorul show-ului PRO TV că vor fi evitate subiectele mai delicate:

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarul despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva.

Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, ne-a spus ieri Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

” Nu este nevoie de mahalagisme!”

  • Cătălin Botezatu: ”Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme!”

În tot acest iureș iscat, intervine Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, care și el, la rându-i, s-a aflat în aceeași situație incomodă, însă la un post de televiziune, în urmă cu peste zece ani:

”Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme, pleci și gata! Așa trebuia să procedeze și Bianca Drăgușanu! Și eu am făcut la fel, dar nu la emisiunea lui Cătălin Măruță, ci la Dan Capatos, care îmi pregătise o nuntă-surpriză cu Bianca Drăgușanu, pe vremea când eram împreună cu ea.

Însă mie nu-mi plac surprizele, astfel că m-am ridicat de pe scaun și am ieșit din platoul emisiunii. Așa este cel mai elegant. Înțeleg și goana după audiențe, căci și eu lucrez în televiziune, dar, totuși, totul are o măsură”, ne-a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență”

  • Și Antonia e supărată-foc pe Cătălin Măruță: ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț”

Dar nu numai Bianca Drăgușanu e supărată pe Cătălin Măruță, ci și Antonia, iubita solistului de top Alex Velea:

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, scria Antonia, pe Instagram.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro