Cătălin Botezatu, nemilos cu o vedetă de la Petrecerea VIVA: „Ce-i cu șunculițele alea?”

Cătălin Botezatu, nemilos cu o vedetă de la Petrecerea VIVA: „Ce-i cu șunculițele alea?”
Catalin Botezatu, nemilos cu o vedeta de la Petrecerea VIVA. Ce-i cu sunculitele alea

Vedetele din România s-au întrecut în ținute care mai de care mai extravagante și spectaculoase la Petrecerea Viva 2022, party desfășurat la Clubul Diplomatic din Capitală, în seara zilei de joi, 2 iunie. Cum le-a criticat Cătălin Botezatu pe unele dintre divele prezente la eveniment.

Cătălin Botezatu a criticat ținuta Mariei Constantin

Cătălin Botezatu a comentat ținutele pe care vedetele le-au purtat la cel mai fierbinte eveniment monden al anului, Petrecerea Viva 2022. Creatorul de modă a vorbit, fără menajamente, despre rochia controversată a lui Ruby și despre ținuta Mariei Constantin.

Dacă în opinia sa, bruneta a exagerat cu rochia pe care, de altfel, designerul a apreciat-o, în cazul interpretei de muzică populară, Cătălin Botezatu a desființat-o pe Maria Constantin, spunând că rochia decupată în zona taliei i-ar fi lăsat la vedere un abdomen nu foarte tonifiat.

„Ruby nu este pe temă, a vrut să șocheze, de fapt, ea în general este șocantă. Cred că este mult prea mult, având în vedere că este un eveniment monden.

Rochia este foarte frumoasă, celebră, este de fapt o copie. Îi stă foarte bine, dar nu aici. O iubesc mult ca artist, dar a cam exagerat ieri.

Este o rochie simplă (n.r. – a Mariei Constantin), în partea de jos este pe ideea de pliseu, iar sus e pe ideea de eșarfă, nu e vreun doctorat într-ale stilului vestimentar.

Poziția pe care o are nu arată că acum ar avea un abdomen cu pătrățele, iar acel lănțișor îi scoate în evidență niște șunculițe. Ce-i cu șunculițele alea?”, a comentat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Ce complimente i-a adus Cătălin Botezatu soției lui Flick

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa Denisei Filcea, soția lui Flick. Viitoarea mămică a apărut purtând un costum fucsia, extrem de colorat, asortat cu o poșetă mică galbenă și saboți în aceeași culoare de vară.

„Soția lui Flick este o gravidă foarte frumoasă, a respectat întocmai tema petrecerii. Sunt amândoi frumoși, haioși, ea are încă o siluetă de invidiat.

Probabil că vor fi comentarii din partea altor designeri, dar, din punctul meu de vedere, ea arată foarte bine, a ales o ținută prin care să-și exprime bucuria că va fi mămică.”, a completat designerul pentru sursa citată.