Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Cătălin Botezatu are probleme de sănătate. Vedeta a ajuns iar pe mâna medicilor, care i-au dat un nou diagnostic. Cu ce afecțiune se confruntă de această dată designerul?

Cătălin Botezatu, probleme de sănătate

Celebrul designer are, din nou, probleme de sănătate. Vedeta a ajuns iar pe mâna medicilor din Turcia. Doctorii i-au dat un regim strict pe care vedeta trebuie sa-l respecte pentru ca starea lui de sănătate să nu se întrăutățească si mai mult.

Toată lumea știe cu câte probleme de sănătate s-a confruntat de-a lungul timpului Cătălin Botezatu. A trecut și prin câteva intervenții chirurgicale destul de grele. A fost operat la inima si a fost diagnosticat chiar și cu cencer. Însă reușise să țină sub control situația. Acum, însă, designerul a fost nevoit să apeleze iar la ajutorul specialiștilor.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor turci. Se pare ca problemele de sănătate nu-i dau pace. Designerul s-a deplasat în Turcia pentru a-și face un nou set de analize, însoțit de consilierul său medical, Eva Pavel. Cu toate ca doctorii l-au atenționat de fiecare dată să fie atent la alimentație, se pare că vedeta nu a respectat recomandările acestora.

Astfel că acum el nu mai are voie să se atingă sub nicio formă de nimic dulce. Altfel riscă să dezvolte diabet zaharat. Deși, nu este încântat de această decizie, creatorul de modă se vede nevoit sa o respecte, pentru a nu mai avea și alte probleme de sănătate.

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro.
Cătălin Botezatu: ”Eram pe patul de moarte și mă rugăm”, a spus acesta, conform ciao.ro.

Bote, viață ca un scenariu de film

Cătălin Botezatu a avut parte de o viața demnă de un scenariu de film. A atins culmile succesului, apoi a fost doborât de boală. A trecut peste toate și a demonstrat că este un luptător și un mare învingător. El a făcut dezvăluiri despre unul dintre cele mai greleperioade din viața sa. Cu toate că se afla într-un moment de cumpănă, vedeta nu și-a pierdut niciodată speranța și optimismul. Totodată, el suținea ca este un om credincios, iar acest lucru l-ar fi ajutat mult în clipele grele pe care a fost nevoit să le suporte.

”Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugăm, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut.”, a declarat designer-ul pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI