Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cât a costat costumul președintelui (exclusiv)

Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cât a costat costumul președintelui (exclusiv)
Ce greșeală a făcut șeful statului din punct de vedere stilistic

Cătălin Botezatu a analizat ținuta pe care Klaus Iohannis a purtat-o de Ziua Marinei.

Cum a comentat Cătălin Botezatu ținuta președintelui de la Ziua Marinei

Celebrul designer a spus că există, totuși, o mare greșeală în felul în care s-a îmbrăcat președintele.

Ținuta președintelui la Ziua Marinei a atras atenția internauților. În timp ce unii l-au criticat, alții l-au lăudat pentru alegerea făcută.

Șeful statului a purtat un costum alb și un papion negru. Cătălin Botezatu a spus că Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine.

”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii!”, a spus celebrul designer pentru impact.ro.

Ce greșeală a făcut șeful statului în ținuta lui

El a spus că președintele țării a avut o ținută imozantă și că este mereu o prezență cu atitudine.

”Cine sunt acești oameni să comenteze, președintele țării este impozant, este o prezență cu atitudine, costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate.

De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punct de vedere stilistic”, a spus Cătălin Botezatu.

Cu toate astea, designerul spune că a existat și o greșeală în toată ținuta. Și anume modelul cămășii.

”Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare.

Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru? Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor”, a spus Cătălin Botezatu pentru Impact.

De asemenea, el a mai spus că ochelarii costă în jur de 100 de euro, iar întreaga ținută ajunge la 2.500 de lei.

”Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool. Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă, în jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu.