Cătălin Botezatu, despre reacția dură a Danei Budeanu. De ce a criticat familia Iohannis, de fapt (exclusiv)

Cătălin Botezatu, despre reacția dură a Danei Budeanu. De ce a criticat familia Iohannis, de fapt (exclusiv)
Reacția lui Cătălin Botezatu în dreptul criticilor Danei Budeanu către familia Iohannis

Cătălin Botezatu a reacționat imediat după ce Dana Budeanu a criticat familia Iohannis. Ce a spus unul din cei mai cunoscuți designeri din România despre comentariile auzite recent?

Cătălin Botezatu: ‘Ea este mai dură’

Cătălin Botezatu a analizat deseori ținutele multor nume importante de la noi, mai cu seamă a soților Iohannis. Fostul jurat al emisiunii ‘Bravo, ai stil’ a spus că a făcut-o mereu cu indulgență, în comparație cu criticul de modă Dana Budeanu.

‘Ea este mai dură’, a spus Botezatu. care este de părere că toți președinții României și soțiile lor au fost un monument de eleganță, inclusiv cuplul format din Nicolae și Elena Ceaușescu:

”Elena purta taioare lucrate la APACA, iar el alegea costume croite impecabil, realizate tot în România. Este adevărat că, uneori, cravata avea conotații politice, culori comuniste, roșu. Dar, nu este greșit, și acum se practică, chiar și peste hotare, ca să te identifici cu partidul din care faci parte.”

„Klaus Iohannis este cool, seamănă cu un președinte american”

Celebrul designer a lăudat ținuta purtată de șeful statului de Ziua Marinei, pe 15 august, când a îmbrăcat un sacou alb la care a asortat un papion simplu.

”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii! Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar, ca profesoară și ca dirigintă. Ținuta lui Carmen Iohannis denotă eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț””, ne spunea Bote, în ziua evenimentului, pentru impact.ro.

  • Cum a comentat Dana Budeanu ținutele soților Iohannis?

”Președintele României este îndrăgostit. Restul interpretărilor ultimelor sale apariții vestimentare și nu numai sunt amatoricești și mediocre, caracteristice autorilor. Este îndrăgostit și asta este minunat. Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți ”Sărutări de mâini doamnei Carmen”, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”
Dana Budeanu (Sursa: instagram.com)

Ce spune designer-ul despre criticile aduse de Budeanu?

Cătălin Botezatu a subliniat că o apreciază enorm pe cea din urmă și că fiecare om din sfera aceasta a artei vede din unghiul său lucrurile, mai cu seamă ținutele și fiecare obiect vestimentar și detaliu în parte.

„Fiecare critic și om din breaslă critică în felul său, vede din unghiul său o ținută. Eu sunt mai indulgent pentru că, într-adevăr, respect familia prezidențială. Dana e mai dură, dar tot în sensul constructiv. Eu cred că familia Iohannis este una dintre cele mai reușite, dar toți președinții au fost eleganți!”, a detaliat fostul jurat de la ‘Bravo, ai stil’