Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo

Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de cativa ani care este preferat de Catalin Botezatu. Designerul se imbraca des de acolo

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și talentați creatori de modă din România. Puțini sunt cei care știu care este unul dintre brandurile de la care Bote adoră să se îmbrace. Firma este nouă, din 2015. Despre ce este vorba.

De unde se îmbracă, de fapt, designerul Cătălin Botezatu

Este chipeș, celebru, controversat, galant și extrem de talentat, iar la 50 de ani rămâne, în continuare, unul dintre cei mai curtați burlaci din România. Este vorba despre șarmantul Cătălin Botezatu, unu dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară.

Fiind un bărbat cu o anumită prestanță, pentru care stilul și eleganța nu au un preț, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de imaginea sa. De aceea, Cătălin Botezatu este un fan declarat al unui anumit brand de lux care și-a început activitatea în anul 2015.

Brandul respectiv de haine se bucură de o clientelă vastă în rândul artiștilor, vedetelor și persoanelor publice din România, printre care îi menționăm și pe Dorian Popa, Lino Golden sau Alex Velea. Este vorba despre compania Palm Angels, brand construit acum șase ani de către Francesco Ragazzi.

Colecțiile Palm Angels de hanorace, tricouri sau pantaloni îi ajută pe iubitorii brandului să iasă din tipare, combinând cu succes parfumul anilor ’70 cu inovația noilor trenduri. Hainele celor de la Palm Angels sunt apreciate de oameni de toate vârstele și preferințele.

Cum a comentat Cătălin Botezatu rochiile purtate de Simona Halep în ziua cununiei sale

Celebrul designer a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa Simonei Halep și a soțului ei Toni Iuruc, comentându-le ținutele din ziua nunții. Cătălin Botezatu le sfătuiește pe doamne și domnișoare să preia exemplul tenismenei.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru publicația Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI