20 sept. 2021 | 21:40

Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo

Monden
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de cativa ani care este preferat de Catalin Botezatu. Designerul se imbraca des de acolo

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și talentați creatori de modă din România. Puțini sunt cei care știu care este unul dintre brandurile de la care Bote adoră să se îmbrace. Firma este nouă, din 2015. Despre ce este vorba.

De unde se îmbracă, de fapt, designerul Cătălin Botezatu

Este chipeș, celebru, controversat, galant și extrem de talentat, iar la 50 de ani rămâne, în continuare, unul dintre cei mai curtați burlaci din România. Este vorba despre șarmantul Cătălin Botezatu, unu dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară.

Fiind un bărbat cu o anumită prestanță, pentru care stilul și eleganța nu au un preț, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de imaginea sa. De aceea, Cătălin Botezatu este un fan declarat al unui anumit brand de lux care și-a început activitatea în anul 2015.

Brandul respectiv de haine se bucură de o clientelă vastă în rândul artiștilor, vedetelor și persoanelor publice din România, printre care îi menționăm și pe Dorian Popa, Lino Golden sau Alex Velea. Este vorba despre compania Palm Angels, brand construit acum șase ani de către Francesco Ragazzi.

Colecțiile Palm Angels de hanorace, tricouri sau pantaloni îi ajută pe iubitorii brandului să iasă din tipare, combinând cu succes parfumul anilor ’70 cu inovația noilor trenduri. Hainele celor de la Palm Angels sunt apreciate de oameni de toate vârstele și preferințele.

Cum a comentat Cătălin Botezatu rochiile purtate de Simona Halep în ziua cununiei sale

Celebrul designer a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa Simonei Halep și a soțului ei Toni Iuruc, comentându-le ținutele din ziua nunții. Cătălin Botezatu le sfătuiește pe doamne și domnișoare să preia exemplul tenismenei.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru publicația Viva.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro