Cătălin Botezatu, atac la fizicul unui mare cântăreț al României: “Nu poate nega” (exclusiv)

Cătălin Botezatu, atac la fizicul unui mare cântăreț al României: “Nu poate nega” (exclusiv)
Catalin Botezatu, atac la fizicul unui mare cantaret al Romaniei

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu l-a dat de gol pe unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară din România. A apelat sau nu solistul la injecții cu botox pentru a-și reface elasticitatea tenului? Ce spune Bote.

Cătălin Botezatu, atac la fizicul unui mare cântăreț al României

Să fi descoperit fântâna tinereții veșnice, pe care toți eroii din basme o căutau în peripețiilor din? Nu știm sigur. Un lucru este cert, totuși, acela că artistul Aurel Moldoveanu pare pe zi ce trece tot mai tânăr, din imaginile pe care le afișează în mediul online.

Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și a comentat asupra fotografiilor inedite care au apărut cu marele cântăreț. Creatorul de modă este ferm convins de faptul că celebrul interpret de muzică ușoară a recurs, de-a lungul timpului, la anumite tratamente noninvazive pentru a-și umple ridurile de expresie.

Bote și-a recunoscut afinitățile pentru micile trucuri de frumusețe care te ajută să te păstrezi veșnic tânăr, recunoscând faptul că și el apelează la injecții cu botox pentru a păstra elasticitatea pielii.

„Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega!

Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează”, a declarat Cătălin Botezatu exclusiv pentru impact.ro.

Deși nu a comentat spusele designerului, Aurel Moldoveanu este un bărbat care petrece destul timp pentru a se îngriji. Celebrul cântăreț se vopsește pentru a scăpa de firele albe inestetice, lucru pe care Cătălin Botezatu l-a taxat imediat.

„Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta.

Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”, a completat Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.

Fanii l-au desființat pe Aurel Moldoveanu din cauza pozelor din online

Deși în străinătate nu este un lucru anormal ca bărbații celebri să aibă un medic estetician, în România internauții pun foarte mare preț pe naturalețe atunci când vine vorba despre reprezentanții sexului puternic.

Recent, urmăritorii lui Aurel Moldoveanu de pe rețelele sociale l-au criticat pe solist pentru felul în care apare tenul lui. Unii cârcotași sunt de părere că artistul își editează pozele pentru a arăta impecabil.

„Avem și noi un Michael Jackson al nostru. Păcat de tine, Aurel! Ne-a mai rămas doar vocea. Păcat, erai frumușel!”, i-au scris internauții lui Aurel Moldoveanu pe Facebook.