Cătălin Botezatu a ajuns pe perfuzii, la întoarcerea din Bulgaria. Ce a pățit celebrul designer și de ce a refuzat internarea EXCLUSIV

Cătălin Botezatu a ajuns pe perfuzii, la întoarcerea din Bulgaria. Ce a pățit celebrul designer și de ce a refuzat internarea EXCLUSIV
Cătălin Botezatu a ajuns pe perfuzii

Cătălin Botezatu, fost jurat la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), a ajuns ieri de urgență la spital.”Lui Cătălin i s-a făcut brusc rău, din cauza oboselii, participase la mai multe evenimente, în ultimele zile. Nu a dorit să se interneze, căci trebuia, în aceeași zi, să ajungă și la filmările rubricii de modă de la Kanal D. Medicii care i-au făcut perfuzia l-au sfătuit să o lase mai ușor cu drumurile, mai ales că a avut serioase probleme cardiace”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, apropiații designerului.

Cătălin Botezatu a fost jurat la ”Mister Bulgaria”

Designerul de top Cătălin Botezatu a renunțat la fotoliul de jurat de la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), din cauza filmărilor lungi și obositoare, dar tot nu stă o clipă locului, fiind mai tot timpul pe drumuri, pentru a onora contractele sau invitațiile la evenimente:

”După ultimul tur de forță, fiind jurat atât la ”Miss România”, la București, cât și la ”Mister Bulgaria”, la Varna, artistului i s-a făcut brusc rău, ajungând ieri pe perfuzii, la spital. Nu a dorit să rămână internat, căci era așteptat, în aceeași zi, la filmările rubricii de modă ”Așa da, așa nu!”, din cadrul emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D ”, ne-au dezvăluit apropiații lui, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Câștigătorul ”Mister Bulgaria” va fi manechinul lui Cătălin Botezatu

În Bulgaria, la Varna, Cătălin Botezatu a legat o frumoasă prietenie cu Victor, câștigătorul concursului ”Mister Bulgaria”, cu care va și colabora, de altfel, pe viitor, în prezentările de modă. Cătălin a fost jurat, la recentul concurs de frumusețe, dar a asigurat și ținutele concurenților, pentru una dintre probe. În Bulgaria, Cătălin s-a pozat cu toți invitații, printre ei aflându-se ”Mister Liban”,  fotomodele de top, din Europa, și solistul Adi Sînă, care a susținut un recital.

Are două prezentări de modă, la ”Timișoara Fashion Week”

Dar, Cătălin nu a urmat sfatul medicului, după ce a ieșit pe poarta spitalului, așa că tot ieri s-a grăbit să ajungă la aeroport, pentru a prinde cursa București-Timișoara, fiind așteptat de organizatorii ”Timișoara Fashion Week”, eveniment care se desfășoară în acest weekend.

”Deși ar fi trebuit să se odihnească, Bote nu a rămas acasă. A vrut să participe la celebrul eveniment de modă, unde vineri și sâmbătă va avea două prezentări de modă, colecția de rochii de lux și cea de costume bărbătești. Apoi, săptămâna viitoare, Cătălin Botezatu va fi la Cluj, la celebrul eveniment muzical Untold”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte, din cauza problemelor cu inima

În ultimii ani, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. După cele cinci preinfarcturi suferite, medicii i-au implantat mai multe stenturi la inimă, pe aorta coronară, care iriga 60% din inimă și era înfundată în proporție de 90%. Apoi, Bote a suferit o altă intervenție chirurgicală, abdominală:

”Nu sunt în formă cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, declara Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars, acum doi ani, după ultima intervenție chirurgicală.

Creatorul de modă a povestit despre lupta pe care a avut-o cu cancerul, dar și despre alte probleme grave de sănătate care i-au pus piedici în acest război greu de dus:

„Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră.

Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură.

Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva”, a mai povestit Cătălin.

Urmăriți Playtech.ro și pe