03 feb. 2024 | 11:39

Cătălin Bordea, prima declaraţie după moartea mamei. Modul emoţionant în care a visat-o: „Nu mai depindem de telefon, putem vorbi oricând”

Diverse
Cătălin Bordea, prima declaraţie după moartea mamei. Modul emoţionant în care a visat-o:
„Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți”

În ultima zi a lunii ianuarie, din păcate, Cătălin Bordea a trecut prin momente grele, după decesul mamei sale. La acel moment se știa că aceasta pierduse lupta cu o boală necruțătoare. Tot atunci, mulți se așteptau ca artistul să recaționeze, dar reacția sa a venit zilele acestea pe Instagram, iar fanii au asistat la modul emoţionant în care a visat-o.

Cătălin Bordea și-a luat adio de la mama sa

Nimeni nu-și dorește să treacă printr-o astfel de situație, dar, în cele din urmă, este inevitabilă, mai ales dacă decesul survine și după o perioadă extrem de grea și o boală nemiloasă. Din păcate, este și cazul mamei lui Cătălin Bordea, care avea să plece într-o altă lume, pe 31 ianuarie.

Află aici: A murit mama lui Cătălin Bordea. Ce tragedie, care a fost cauza morții

Din informațiile existente, se pare a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. În presa locală botoșăneană au mai apărut și alte informații, conform cărora funerariile vor avea loc în Todireni, din județul Botoșani.

Artistul a făcut prima declaraţie după moartea mamei

În cursul acestei zile, fanii comediantului au citit și prima declaraţie după moartea mamei, un text publicat pe Instagram, extrem de emoționant.

„Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul. Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun.

Aseară am visat-o. Mi-a zis ‘Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, te aud’”, scrie Cătălin Bordea pe Instagram.

Citește aici: Cât de afectată a fost vedeta de abandonul părinților săi. Psihologul Radu Leca e ferm: ”Numai dacă emoțional ești profund tulburat le poți egaliza” EXCLUSIV

Cătălin Bordea: ”Nu mai am o mamă”

Pentru fiecare dintre noi, atunci când pierdem unul din părinți, indiferent de cum a decurs relația în timp, este un moment extrem de greu și plin de emoții, regrete, gânduri. Nici Cătălin Bordea nu a făcut excepție, iar textul publicat pe Instagram și văzut de fanii acestuia, încearcă exact acest lucru să-l transmită.

„Am sănătate, am bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am lucididate și recunoștință.

(…) Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie.”, a mai scris artistul.

Află aici: Cum a numit-o artistul pe fosta soție de faţă cu toată lumea

Dar, acest moment de impas și greutăți nu a fost singurul, acesta venind după scandalul divorțului, după 11 ani de relație, de Livia Eftimie. Nici la acel moment artistul nu a trecut ușor peste situație, dar, în cele din urmă, viața merge mai departe, inclusiv pentru Cătălin Bordea.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro