31 ian. 2024 | 14:21

A murit mama lui Cătălin Bordea. Ce tragedie, care a fost cauza morții

Monden
A murit mama lui Cătălin Bordea. Ce tragedie, care a fost cauza morții

În cursul acstei zile, din păcate, s-a aflat că a murit mama lui Cătălin Bordea. Află care a fost cauza morții. Conform informațiilr, aceasta s-a stins din viață la doar 55 de ani.

Tragedie în familia lui Cătălin Bordea, a murit mama acestuia

După o lungă perioadă în care problemele s-au ținut lanț de celebrul actor de stand-up, a venit și această tragedie. Conform informațiilor de ultimă oră, mama lui Cătălin Bordea a încetat din viață, la numai 55 de ani.

Citește aici: Cât de afectată a fost vedeta de abandonul părinților săi. Psihologul Radu Leca e ferm: ”Numai dacă emoțional ești profund tulburat le poți egaliza” EXCLUSIV

Decesul a survenit după o luptă de câțiva ani cu o boală nemiloasă, suferind de cancer. Conform publicației locale botosaninews.ro, femeia va fi înmormântată în localitatea Todireni, din județul Botoșani. Așa cum povestea chiar vedeta, mama sa nu a avut o viață ușoară, aducându-l pe lume pe Cătălin Bordea la vârsta de 16 ani, ulterior fiind abandonat și de tată.

Cat de afectat a fost Catalin Bordea de abandonul parintilor sai

Cătălin Bordea a fost afectat de abandonul părinților săi

Ghinioanele se țin lanț de Cătălin Bordea

Se pare că celebrul actor de stand-up nu scapă de ghinioane, iar această tragedie nu face altceva decât să-i adâncească și mai mult problemele din ultima perioadă.

Află detalii: Adevărul despre divorț. Nelu Cortea a rupt tăcerea

Cel mai recent scandal este cel în care fosta sa soție, Livia Eftimie, avea să-l părăsească anul trecut, în brațele artistului Spike. Au fost momente extrem de grele pentru artist, acesta recunoscând că „am avut un an greu.”:

”Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit.

Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, povestea Cătălin Bordea, anul trecut.

Află aici: Cum a numit-o artistul pe fosta soție de faţă cu toată lumea

Divorțul cu scandal de Livia Eftimie

Pentru Cătălin Bordea lucrurile păreau a merge bine, mai ales că se mândrea cu povestea sa de dragoste, trăită alături de Livia Eftimie. Numai că, spre surprinderea tuturor, după 11 ani de relație, lucrurile aveau să se schimbe dramatic pentru Cătălin Bordea.

A murit mama lui Cătălin Bordea. Ce tragedie, care a fost cauza morții

Spike și Livia Eftimie

Presa scria la acel moment că Livia Eftimie avea să ia decizia de a-l părăsi, regăsindu-și alinarea în brațele artistului Spike, acesta din urmă publicând pe rețelele de socializare un text, la începutul lui 2024:

„Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi”, este mesajul transmis de Spike, pe rețelele de socializare.

Dărâmat de cele întâmplate, Cătălin Bordea avea o reacție pe marginea acestei situații, spunând celor de la Cancan că „le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe.”

Citește și: mesaj cu subînţeles pentru fosta soție. Ce tatuaj şi-a făcut comediantul după divorţ

Astăzi, din păcate, lucrurile s-au înrăutățit pentru actorul de stand-up, după moartea mamei sale.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Carmen Grebenișan, vacanță costisitoare după divorț. Vedeta nu s-a abținut de la nimic
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro