07 mart. 2024 | 09:33

Cătălin Bordea, mărturisire dureroasă despre moartea mamei. O răceală a doborât-o: „Mă gândeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoapărare”

Monden
Cătălin Bordea, mărturisire dureroasă despre moartea mamei. O răceală a doborât-o: „Mă gândeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoapărare”
Cătălin Bordea suferă după moartea mamei sale

La începutul anului, Cătălin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a încetat din viață, la numai 55 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancerul. Recent, comediantul a făcut noi dezvăluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viață.

Cătălin Bordea, mărturisire dureroasă despre moartea mamei

Cătălin Bordea a făcut noi mărturisiri dureroase despre moartea mamei sale. Femeia fusese diagnosticată cu cancer, dar reușise să depășească boala. Din păcate, la începutul anului, aceasta a trecut în neființă la doar 55 de ani. Celebrul actor de stand-up a precizat că o răceală puternică i-a fost fatală femeii.

Cel care s-a ocupat de toate funeraliile a fost juratul de la iUmor, moartea femeii provocându-i o tristețe enormă.

Femeia se lupta de ani buni cu cancerul

„Eu am făcut înmormântarea (nr. mamei), am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare. E un mecanism de autoapărare. Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta.

Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o. Totul s-a întâmplat foarte repede. Răcești astăzi, în cinci zile te-ai curățat. E ceva absurd, așa a fost să fie… Treci de cancer, supraviețuiești cu zâmbetul pe buze și cu pieptul în față, și te doboară o răceală…”, a spus Cătălin Bordea, pentru Antena Stars.

Mama lui Bordea a fost condusă pe ultimul drum de peste 150 de persoane. Tatăl lui nu a participat la înmormântare, pentru că părinții lui erau divorțați de ani buni.

„A venit toată lumea la înmormântare. Au venit 150 de oameni, din satele pe lângă. A venit soțul ei, m-a impresionat omul ăla. A plâns încontinuu. Toată viața a căutat iubirea, iar la finalul vieții a găsit pe cineva care nu a fost genul ei, dar a iubit-o cel mai mult. Nu a venit (nr. tatăl comediantului), nici nu l-am chemat. Sigur a aflat, dar nu a dat niciun semn’, a mai spus Bordea.

Tatăl lui l-a abandonat într-un autobuz

Juratul de la Antena 1 are o poveste de viață dureroasă. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz când avea vârsta de 2 ani. Norocul lui a fost bunica sa, care l-a salvat în ultima clipă.

Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, mărturisea Bordea, potrivit Ciao.ro.

Citește și: Cuvintele pe care Cătălin Bordea și le-a tatuat pe spate. Desenul neașteptat pe care l-a făcut

Citește și: A murit mama lui Cătălin Bordea. Ce tragedie, care a fost cauza morții

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro