Vești bune despre vreme de la Florin Busuioc. Ce temperaturi vor fi în weekend, de fapt!

Vești bune despre vreme de la Florin Busuioc. Ce temperaturi vor fi în weekend, de fapt!
Cum o să fie vremea în weekend. Florin Busuioc a spus tot

Mulți români o să se bucure enorm! În ultimele zile, vremea nu a fost chiar așa de blândă, așa că hainele groase au fost scoase din garderobă pentru ca românii să se lupte cu frigul. Iată că Florin Busuioc a făcut un anunț extraordinar despre temperaturile din acest weekend!

Meteo. Ce a dezvăluit Florin Busuioc despre vremea din weekend

Frigul a pus stăpânire pe România în ultima perioadă. Românii sperau la mai multe zile însorite, așa că Florin Busuioc le-a dat tuturor motive de bucurie! Se pare că vremea se schimbă radical, așa că următoarele zile o să fie potrivite pentru plimbări în aer liber.

În special, mâine, 20 noiembrie, vremea o să fie blândă. O să se înregistreze între 6-15 grade Celsius, așa că temperaturile o să fie mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Din păcate, începând cu ziua de marți, 23 noiembrie, totul se schimbă radical.

Ce trebuie să știe românii despre vremea din următoarele zile

Din păcate, ploile o să își facă apariția, așa că toți o să fie nevoiți să își pregătească umbrelele. Weekend-ul o să fie însorit, însă săptămâna următoare aduce vreme capricioasă!

„Mâine avem între 6 și 15 grade. Avem temperaturi mai mari decât normal, ar trebui să fie undeva până în 11. Sunt mai mari decât ar trebui să fie, e foarte bine. O ploaie scurtă în nord-vestul țării, ceață pe la câmpie.

O ninsoare slabă sau lapoviță pe piscurile montane. Marți, 11 grade. E zăpadă la munte, la peste 1000 de metri altitudine, dar nu e zăpadă mare. Ziua de luni vine cu 7-15 grade, mâine avem chiar 16 la București.

Marți, 6-10 grade, ne ducem puțin sub normală. Vin niște ploi luni în vest, se extind pe toată țara. Marți plouă cam peste tot.”, a zis Florin Busuioc, alias Busu, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Ce i-a sfătuit Florin Busuioc pe șoferii din România

Florin Busuioc le-a transmis un avertisment șoferilor care nu au apucat încă să își schimbe cauciucurile. Acesta i-a sfătuit pe șoferi să se grăbească să recurgă la anvelope de iarnă pentru a se feri de problemele aduse de temperaturile scăzute din ultima perioadă.

„Oamenii care nu și-au schimbat cauciucurile încă o să fie luați prin surprindere și o să meargă buluc la vulcanizare.

Eu zic să mergeți să le schimbați. Sunt zone în care a fost ceață și a apărut polei, în multe județe. Nu e chiar bine.”, a adăugat Florin Busuioc.