Cât va mai juca Simona Halep tenis. Ce i-a spus Toni Iuruc să facă

Cât va mai juca Simona Halep tenis. Ce i-a spus Toni Iuruc să facă
Ce sfat i-a dat soțul ei cu privire la tenis

Simona Halep s-a căsătorit recent cu Toni Iuruc și este mai fericită ca niciodată. Sportiva a avut parte de o ceremonie și o petrecere minunate, la care au participat familia, apropiații și prietenii celor doi.

Ce sfat i-a dat Toni Iuruc soției sale cu privire la activitatea în tenis

Acum, tenismena vorbește despre cât timp mai are de gând să joace, dar și ce părere are soțul ei despre asta.

Simona Halep s-a întors din luna de miere petrecută în Turcia, Bodrum, și a plecat spre Statele Unite ale Americii, acolo unde va juca ultimul mare turneu al anului, Indian Wells, care va avea loc în perioada 4-17 octombrie.

Vedeta s-a relaxat până acum, dar de acum începe munca grea. După înfrângerea din optimile de la US Open, Simona Halep și-a dedicat timpul vieții personale.

Pe 15 septembrie ea s-a cununat civil cu Toni Iuruc, iar astăzi este ziua ei, în care a împlinit 30 de ani.

Chiar și așa, sportiva nu a petrecut, pentru că a trebuit să pornească la drum, alături de noul său antrenor.

Ce spune Simona Halep despre cariera ei în tenis

Înainte de a pleca spre America, Simona Halep a vorbit despre planurile ei de viitor, mai ales în contextul în care se vorbește tot mai des despre faptul că urmează să își încheie cariera cât de curând.

Finalul carierei mele nu e aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt fit şi-mi doresc să mai joc doi, trei, patru ani. 

În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viaţa mea profesională.

E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut, e superstiţios.

Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba cu sau fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis.

Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres. După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am şi copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoate de noi ieşiri, de noi prieteni”, a precizat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI