Crenvurștii sunt o soluție rapidă și destul de ieftină pentru un mic dejun. Mulți copii îi adoră, deși nutriționiștii nu îi recomandă neapărat pentru că nu sunt o sursă calitativă pentru hrană. Cu toate astea, mamele scapă rapid dacă îi fac la prima masă. Cum trebuie să îi pregătești ca la carte și cât se fierb crenvurștii, de fapt, ca să nu se spargă.
Crenvurștii nu sunt o opțiune bună din perspectiva nutriționiștilor pentru că au din ce în ce mai puțină carne în ei. Cu toate astea, aceștia sunt adorați de micuți în special la micul dejun.
Gospodinele scapă rapid cu o astfel de masă pentru ei înainte de școală. De cele mai multe ori ei sunt fierți și serviți cu muștar. Unii îi consumă pe un mic platou alături de ouă, brânzeturi și alte legume.
Desigur că nelipsite din această ecuație sunt sosurile precum: muștar, maioneză sau ketchup. Crenvurștii par foarte simplu de făcut, dar trebuie să ai grijă la câteva detalii pentru ca aceștia să nu crape în timpul preparării.
E simplu să îi faci ca la carte! Ține cont să nu îi pui în apă aflată deja în fierbere. Temperatura apei să fie de 90 de grade Celsius, dar să nu clocotească încă. Nu au nevoie de mult timp pe foc, ci doar între trei și cinci minute.
Cârnații polonezi sunt de bază în bucătăria din care provin. În engleza americană, cuvântul se referă la un cârnat afumat grosier în formă de U ce are în compoziție diverse tipuri de carne.
Ei se pot face în mai multe feluri. Dacă alegi să îi fierbi, atunci pune-i în apă rece pentru 10-12 minute. Dacă vrei să alegi o altă variantă mai sănătoasă a lor, pune-i la cuptor pentru 30 de minute la o temperatură de 70 de grade Celsius.
De asemenea, poți să le faci câteva tăieturi pe lățime și să îi tragi la tigaie sau să îi pui pe grătar. Aici au nevoie de cel puțin 7 minute pe fiecare parte.
Crenvurștii sunt preferații multor oameni și pentru o simplă gustare de pe timpul zilei. Un număr mare de persoane îi consumă sub formă de hot-dog, alături de sosuri.
Produsul este obținut din carne de vită și slănină tocate fin, introduse în intestine de oaie sau în material plastic. Mulți consumatori preferă ca după fierbere să îi decojească pentru că produsul în care sunt înveliți devine mai tare după ce este gătit.
Nu este indicat să îi mănânci nefierți. Aceștia sunt produși din carne separată mecanic și o serie de aditivi alimentari. Au în compoziție: apă, amidon de cartofi, proteină vegetală din soia, proteină din lapte, fibră vegetală, sar iodată, condimente, extract de condimente, stabilizatori, polifosfaţi E 452, dextroză, antioxidant: vitamina C (acid ascorbic E 300), potenţiator de aromă: glutamat monosodic E 621.
De asemenea, au substanţe de reglare a acidităţii: glucono-deltă-lactonă E 575, aromă fum, conservant: nitrit de sodiu E 250), saramură 32, 5% (apă, sare iodată, condimente, antioxidant: nitrit de sodiu E 250, benzoat de sodiu E 211). Mulți oameni au susținut că prin fierbere se distrug anumite bacterii, așa că este recomandat să îi prepari într-un fel înainte să îi alături micului dejun.
Mod de preparare: taie cubulețe produsele din carne și bagă totul la congelator pentru o oră, ulterior toacă bucățile înghețate. Trece printr-un blender compoziția și pune peste usturoi și ceapă până vei obține o pastă fină.
Frământă compoziția cu mâna și mai apoi îndeasă carnea în mațe. Poți să folosești ceea ce îți place. Lasă-i la fum pentru două ore și sunt gata să fie preparați.
-450 g pulpa de vita macra
-450 g pulpa macra de porc
-400 g gusa de porc
-400 g slanina de porc
-250 g gheata pisata fin
-35 g sare
-4 g piper
-1 g nucsoara rasa
-3 pastai cardamom
-3 g boia de ardei dulce
-40 g ceapa
-4 catei de usturoi
-intestine de oaie sau porc
Din ce în ce mai mulți oameni profită de aparatele din bucătărie. Comoditatea i-a făcut pe unii să descopere noi rețete. Poți să faci și crenvurști la cuptorul cu microunde.
Este recomandat să dai pielița jos de pe ei și să îi învelești în felii de bacon. În felul acesta ei o să se gătească și cu ajutorul grăsimii pe care o lasă produsul. Lasă bucățile la microunde pentru doar 4-5 minute și sunt gata.