25 mart. 2024 | 17:37

Cât plătești ca să te cazezi, în 2024, în hotelurile de pe litoral ale vedetelor Halep, Andreea Bănică și George Copos? Oferta lui Hagi, de Paște EXCLUSIV

News
Cât plătești ca să te cazezi, în 2024, în hotelurile de pe litoral ale vedetelor Halep, Andreea Bănică și George Copos? Oferta lui Hagi, de Paște EXCLUSIV

Gică Hagi, Simona Halep, George Copos și Andreea Bănică, patroni de hoteluri, pe Litoral, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sezonul estival 2024. Playtech Știri a aflat, în exclusivitate, și ofertele tentante cu care doresc să-și atragă clienții, încă de la începutul lunii mai, de Paște. Plata este, firește, pe măsura distracției și a confortului. Vă prezentăm tarifele, dar și facilitățile oferite.

Gică Hagi, cel mai harnic. Cu ce program atrage turiștii, de Paște?

Cât costă să petreci, câteva zile de relaxare, în hotelurile vedetelor, de pe Litoral? Reporterul Playtech Știri a stat de vorbă cu persoanele responsabile cu rezervările. Prin urmare, vă prezentăm tarifele, și atracțiile, pentru Paște, în luna mai, dar și pentru întreg sezonul estival 2024.

Fostul mare fotbalist Gică Hagi, patronul Hotelului Iaki, din Mamaia, este, de departe, și cel mai harnic. El și echipa lui vin în întâmpinarea turiștilor, de Paște, cu un pachet interesant și atractiv, în care sunt incluse primirea tradițională, micul dejun, o cină și un program de divertisment:

”Avem un pachet de Paște, pentru perioada 3-6 mai 2024, la prețul de 3.060 de lei, pentru o cameră de două persoane. Se poate plăti și cu tichete de vacanță. Pentru copiii de până în trei ani este gratuit, existând și locuri de joacă.

În preț intră micul dejun, cina, pentru ziua de 3 mai, prânz pascal, pe 5 mai, muzică live Camelia Tudor Band. Va fi și o primire tradițională cu ouă roșii, vin și cozonac, de Înviere”, ne-au spus reprezentanții hotelului, pentru Playtech Știri.

Hotelul Iaki, unul dintre cele mai frumoase din stațiunea Mamaia, beneficiază și de un renumit Centru Spa, unde vă puteți relaxa și răsfăța.

Oferta Andreei Bănică, în 2024, în cochetul ei hotel din Eforie Nord

Solista Andreea Bănică și soțul ei sunt tare mândri de hotelul pe care îl dețin, în Eforie Nord, ”Atmosphere by the Sea”, înălțat în urmă cu trei ani, investiție de aproximativ 8 milioane de lei:

”De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș. Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine.

Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac! ”, ne declara Andreea Bănică, într-un interviu pentru Playtech Știri.

Întrebată de reporterul Playtech Știri dacă are vreo ofertă și de Paște, pentru turiști, solista ne-a declarat:

”De Paște nu deschidem, vom avea deschis în sezonul estival”, ne-a specificat solista Andreea Bănică.

În  sezonul estival 2024, cazarea pentru un apartament, pe noapte, variază între 500 și 1.300 de lei, în funcție de cameră și de perioadă.

Citiți și Cât succes a avut hotelul Andreei Bănică de la Eforie Nord? Motivul real pentru care a ales stațiunea: “Am o satisfacție mare” EXCLUSIV

Cât costă să dormi în hotelul Simonei Halep, din Mamaia Nord?

Și celebra jucătoare de tenis Simona Halep, care recent s-a întors pe teren, în competițiile internaționale, și-a investit o parte din banii câștigați într-un hotel, Lotus Studios, situat în Mamaia Nord, foarte aproape de plajă. Hotelul are 20 de apartamente și fiecare este dotat cu balcon, bucătărie, baie, un living spațios și cu un dormitor. Cât costă să te relaxezi în acest loc frumos și elegant, în care s-a implicat enorm și vestita sportivă?

”În luna mai, inclusiv de Paște, cazarea la noi costă 1.000 de lei pe noapte, pentru un apartament. Nu este inclus și micul dejun. Din luna mai încă nu am stabilit prețurile pentru sezonul estival”, ne-a menționat persoana care se ocupă de rezervările online.

Simona Halep deține însă un hotel și în Brașov, ea fiind direct interesată de acest domeniu, de turism, din care înregistrează venituri bune.

Citiți și: Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Prețurile sunt mai mari în sezon

Cât plătești ca să petreci, de Paște, în hotelul lui George Copos, din Eforie Nord?

Dar și George Copos, patronul Ana Hotels Europa, din Eforie Nord, a pregătit un pachet de Paște, la malul mării, cu 3 nopți cazare în cameră dublă, pentru 2 adulți. Cină, pentru zilele de 3 și 4 mai 2024, meniu bufet și welcome drink, primire cu cozonac și ouă roșii, după Slujba de Înviere, plus prânz Pascal, cu produse tradiționale românești, meniu bufet și open bar.

Nu vor lipsi muzica live și o tombolă, precum și jocuri pentru copii. Puteți beneficia și de  ședințe spa,  acces la piscină, fitness, jacuzzi. Copiii până în 5 ani au gratuitate, la masa și cazare. Tarif pachet de 3 nopți, în perioada 3-6 mai 2024, pentru cameră dublă, este de 898 euro/pachet, iar pentru un apartament tariful este de 1.003 euro/ pachet.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro