‘Cât de penibilă ești’. Scandalul continuă la Survivor România înainte de o nouă eliminare din concurs

‘Cât de penibilă ești’. Scandalul continuă la Survivor România înainte de o nouă eliminare din concurs
Scandalul continua la Survivor Romania

Ziua și scandalul la Survivor România. Înainte de o nouă eliminare din concurs, Războinicii sunt într-o plină bătălie cu Maria Chițu. Frumoasa blondină s-a aliat cu Elena Marin și nu vrea să mai aibă legătură cu Albert, Andrei și Marius. Cine este cel care a jignit-o pe Maria.

‘Cât de penibilă ești’

Tensiunile ating cote maxime la Survivor România, după al doilea Consiliu de nominalizare de la Survivor România. Maria Chitu s-a întors împotriva băieților din echipa sa pentru a-i lua apărarea Elenei Marin de la Faimoși. Mai mult de atât, Războinicii și cei din echipa roșie au acuzat-o pe blondină că ar fi pierdut intenționat 2 de două ori în fața coregrafei pentru a o ajuta pe Elena să câștige puncte pe traseu.

În ediția de duminică, 27 iunie, va avea loc un joc pentru recompensă, în care concurenții de la Survivor România se vor înfrunta, din nou, cu cei de la Survivor Grecia. În camp, certurile dintre Maria, Albert, Andrei și Marius reapar. Fostul favorit al publicului de la albaștrii o numește penibilă pe coechipiera sa.

Elena: S-a format un nou război împotriva noastră.

Albert- Îți vine să râzi, că îți dai seama cât ești de penibilă?!

Zanni- Dacă te întreabă: „Ce ai făcut, Maria, acolo?!”„Am plâns!”

Maria – Să nu fiu cu coloană vertebrală și să fiu falsă?! Du-te, mă!

Maria Chițu, acuzată de faptul că ar fi lăsat-o pe Elena Marin să câștige două puncte

Deși a fost acuzată de Răzoinici că îi ține partea Elenei Marin până în punctul în care a pierdut intenționat pentru a o ajuta să adune câteva punct pentru echipa Faimoșilor, Maria Chițu a negat aceste afirmații, nedorind să comenteze prea mult subiectul:

Albert: Băi, Maria, te-ai aruncat intenționat. Am văzut cu toții. Nu-mi rup eu aici picioarele aici timp de șase luni ca să îți bați tu joc.

Andrei: Las-o, mă, să îi dea și Elenei câteva puncte (a zis el ironic).

Albert Oprea: Elena, nu mă bag eu între voi, ți se pare normal ca Maria să nu spună „Forța Războinicii”? voi v-ați înjurat și tot ați zis Forța Faimoșii.

Elena Marin: Am zis mereu că trebuie lăsate certurile la joc, dar nu se mai ține cont de asta nicăieri.

Albert: indiferent de certurile din camp se lasă totul deoparte și-ți dai sângele și ești cu războinicii până la capăt

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI