Cât de mult s-a schimbat Dana Nălbaru. Fosta solistă Hi-Q, transformare drastică

Cât de mult s-a schimbat Dana Nălbaru. Fosta solistă Hi-Q, transformare drastică
Anii au schimbat-o pe Dana Nălbaru

În urmă cu mulți ani Dana Nălbaru împreună cu băieții de la Hi-Q, ne încântau cu muzica lor. Anii au trecut, iar astăzi o regăsim pe artistă cu o familie frumoasă, și multe controverse. Cum era de așteptat, inclusiv Dana nu mai arată ca acum 20 de ani. Iar lucrul acesta se vede cu ochiul liber.

Dana Nălbaru ar putea reveni la muzică

Sunt ani mulți de când Dana Nălbaru a renunțat la muzică, dedicându-se familiei. Căsătorită cu celebrul actor Dragoș Bucur, cei doi au trei copii, o fată Sofia, de 14 ani, un băiețel Kadri, de 4 ani, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana, de 6 anișori. Deși dedicată trup și suflet familiei, prima dragoste nu se uită niciodată. Așa se face că, recent, au apărut zvonuri despre revenirea artistei în muzica românească, alături de foștii colegi. De altfel Dana Nălbaru vorbea despre acest lucru, declarând:

”Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om, pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment, în afară de copii.

Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în continuare ne spun că ne ascultă muzica, asta fiind pentru mine cea mai mare laudă. Am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, a dezvăluit el pentru redacția Impact.ro.

Anii au schimbat-o pe Dana

Dacă în trecut, Dana Nălbaru ne obișnuise cu părul ei blond și scurt, astăzi vedeta arată cu totul schimbată. Ajunsă la 44 de ani, fosta voce a trupei Hi-Q, arată cu totul altfel. După ultimele apariții, se pare că nu o prea mai interesează aspectul fizic. Recent paparazii SpyNews.ro au surprins-o pe Dana Nălbaru pe straăzile capitalei. Dacă nu ai cunoaște-o, nici nu ai zice că este ea. Anii și-au spus cuvântul și în cazul Danei Nălbaru, iar asta este o certitudine.

Nonconformistă de fel, Dana Nălbaru nu ar fi pentru prima dată când surprinde. Cu ceva vreme în urmă isca polemici aprinse în spațiul online, după ce anunța că-și retrage copii de la școală. La acel moment Dana Nălbaru vorbea de home-schooling. Un alt episod, mai recent, a fost cel despre purtarea măștii și refuzul de a se vaccina. Nici Dragoș Bucur nu e departe, acesta generând și el polemici aprinse pe Facebook, după ce declara că nu se va vaccina nici el și nu va purta masca de protecție niciodată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI